Yandex Metrica

Sitede Ara

Galataaray, Mertens'in kafasını karıştırıyor

Galataaray, Mertens'in kafasını karıştırıyor

Galatasaray'ın iç transfer hedeflerinden biri olan Dries Mertens için Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un yaptığı görüşmede, futbolcunun bir sene daha takımda kalması istendi.

Spor

02.04.2024, 10:33

Galatasaray'ın iç transfer çalışmaları kapsamında, Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un, Belçikalı futbolcu Dries Mertens ile bir görüşme gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Görüşmede, Mertens'in bir sene daha sarı-kırmızılı formayı giymesi istendi.

Galatasaray yönetimi elini cebine attı! Young Boys maçı için dev prim Galatasaray yönetimi elini cebine attı! Young Boys maçı için dev... Haberi Görüntüle

İÇ TRANSFERDE HAMLE

Milliyet'te yer alan habere göre, Galatasaray'ın iç transferdeki önemli hedeflerinden biri olan Dries Mertens ile Teknik Direktör Okan Buruk ve Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur'un bir araya geldiği belirtildi. Görüşmede, Mertens'e takımda bir sene daha kalması yönünde bir teklif yapıldığı ifade edildi.

Fenerbahçe'de gözden düşmüştü! Krunic cebine göre transfer peşinde Fenerbahçe'de gözden düşmüştü! Krunic cebine göre transfer peşinde Haberi Görüntüle

MERTENS KARARINI HENÜZ VERMEDİ

Ancak Belçikalı yıldızın geleceğiyle ilgili nihai kararını henüz vermediği kaydedildi. Mertens, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Tam bir karar veremedim. Sanırım bir sene daha devam edebilirim. Burada ya da başka bir yer olabilir." şeklinde konuşmuştu.

Galatasaray, Arjantinli yıldız için devrede! Galatasaray, Arjantinli yıldız için devrede! Haberi Görüntüle

BU SEZON PERFORMANSIYLA GÖZ KAMAŞTIRDI

Bu sezon Galatasaray formasıyla toplam 42 maça çıkıp 2569 dakika süre alan Mertens, 8 gol ve 11 asistlik istatistiklerle performansını sürdürdü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading