Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray imzaya çok yakın! Barcelona'nın yıldızından randevu talebi

Galatasaray imzaya çok yakın! Barcelona'nın yıldızından randevu talebi

Süper Lig'den 24. şampiyonluğu için sadece 1 puana ihtiyacı olan Galatasaray, gelecek sezon hazırlıklarına başladı. Katalan ekibi Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan ile temasa geçeceğini bildiren sarı kırmızılı ekip, girişimlerini sıklaştırdı. İşte detaylar...

Spor

16.05.2024, 21:57

Süper Lig'de şampiyonluğa koşturan Galatasaray, bir yandan da gelecek sezon transferleri üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı kırmızılılar ses getirecen bir transfere imza atmak için kolları sıvadı.

Sezon bittikten sonra seçim heyecanına girecek olan Galatasaray'da Dursun Özbek ve yönetiminin orta sahayı güçlendirecek bir takviye yapmayı planlıyor.

Buna göre adı bir süredir Cimbom ile anılan Barcelona'da forma giyen İlkay Gündoğan'a çevrildi.

Brighton'a hayat öpücüğü! Ferdi Kadıoğlu'nun takımı Manchester United'ı son dakikada yıktı Brighton'a hayat öpücüğü! Ferdi Kadıoğlu'nun takımı Manchester United'ı son dakikada... Haberi Görüntüle

YÜZ YÜZE GÖRÜŞME KARARI

Sarı kırmızılı yönetim, İlkay Gündoğan ile sezon sonunda yüz yüze görüşme kararı aldı. Hem yıldız oyuncuyla hem de menajeri ile gereli temasları kurduğu öne sürüldü.

Türk kökenli Alman futbolcunun son zamanlarda Katalan ekibinde istediği performansı sergileyemediği dikkatlerden kaçmadı. 

Yıldız futbolcu orta vadede Süper Lig'e sıcak baktığı belirtilirken Barcelona ile 2025 yılına kadar sözleşmesi sürdüğü aktarıldı.

Adı Trabzonspor'la anılıyordu: Weghorst'un yeni takımı belli oldu Adı Trabzonspor'la anılıyordu: Weghorst'un yeni takımı belli oldu Haberi Görüntüle

GÖREV ALDIĞI TAKIMLAR

Orta saha, ön libero ve 10 numara mevkilerinde görev alan yıldız futbolcu daha önce Manchester City, Borussia Dortmund, Nürnberg, Bochum ve Schalke'de de görev aldı.

Beşiktaş'ta karaborsa avı: Harekete geçmiş bulunmaktayız Beşiktaş'ta karaborsa avı: Harekete geçmiş bulunmaktayız Haberi Görüntüle

PERFORMANSI

Manchester City'den ayrıldıktan sonra bedelsiz olarak Barcelona'ya transfer olan 33 yaşındaki orta saha 49 maçta forma giydi ve 5 gol, 13 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Loading