Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray Karagümrük maçı nereden, hangi kanaldan izlenir, TV8,5'ta mı?

Galatasaray Karagümrük maçı nereden, hangi kanaldan izlenir, TV8,5'ta mı?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde heyecan dorukta! Galatasaray, kendi sahasında VavaCars Fatih Karagümrük'ü ağırlayacak. Maçın düdüğünü ise deneyimli hakem Arda Kardeşler çalacak. Futbolseverler, bu kritik mücadeleyi heyecanla bekliyor. Peki, Galatasaray Karagümrük maçı nereden, hangi kanaldan izlenir, TV8,5'ta mı?

Spor

12.05.2024, 12:46

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalindeki heyecanlı mücadele, Galatasaray ile Fatih Karagümrük arasında kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak. Taraftarlar, bu önemli karşılaşmanın başlamasına sayılı saatler kala heyecan dorukta. Maç saati ve hangi kanalda yayınlanacağı merakla beklenirken, bu bilgiler futbolseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Galatasaray Karagümrük maçı nereden, hangi kanaldan izlenir, TV8,5'ta mı?

İntihar eden sporcu şimdi şampiyon! Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazandı İntihar eden sporcu şimdi şampiyon! Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazandı Haberi Görüntüle

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI BUGÜN MÜ, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalindeki Galatasaray ve Fatih Karagümrük mücadelesi, 29 Şubat tarihinde saat 20.45'te başlayacak.

Fenerbahçe'nin UEFA kadrosunda 6 isim yok! İşte kadro dışı kalan futbolcular... Fenerbahçe'nin UEFA kadrosunda 6 isim yok! İşte kadro dışı kalan... Haberi Görüntüle

GALATASARAY FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI NEREDEN, HANGİ KANALDAN İZLENİR, TV8,5'TA MI?

Galatasaray ile Fatih Karagümrük arasındaki mücadele, RAMS Park'ta gerçekleşecek ve canlı yayını ATV kanalı üzerinden izlenebilecek.

Habere Tepki Ver

1

1

1

0

0

0

0

0


Loading