Yandex Metrica

Galatasaray Şampiyonlar Ligi geliri ne kadar? GS Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa kaç milyon euro alacak?

Galatasaray Şampiyonlar Ligi geliri ne kadar? GS Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa kaç milyon euro alacak?

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys takımıyla karşılaşacak. Young Boys takımı bu sene kendi liginde 11. sırada bulunuyor. Galatasaray rakibini eleyerek adını devler ligine yazdırmak istiyor. Galatasray rakibini elemesi halinde bir serveti de kasasına koyacak. Peki Galatasaray Şampiyonlar Ligi geliri ne kadar? GS Şampiyonlar Ligi'ne katılırsa kaç milyon euro alacak?

Gündem

21.08.2024, 10:54

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için Young Boys'u elemek zorunda. Galatasaray play-off turunda Young Boys ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı takım ilk maçı deplasmanda oynayacak. Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçını 21 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00'de İsviçre'de oynayacak olan sarı kırmızılı takım deplasmdan alacağı puan ve puanlarla ikinci maç öncesi avantaj sağlamak istiyor. Rövanş mücadelesi ise 27 Ağustos Salı günü saat 22:00'de Rams Park'ta oynanacak.

Kirayı elden ödeyenler yandı! Yeni dönem başlıyor Kirayı elden ödeyenler yandı! Yeni dönem başlıyor Haberi Görüntüle

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ GELİRİ NE KADAR?

Galatasaray devler ligine kalırsa kasasına rekor sayılabilecek oranda bir parayı koymuş olacak. Galatasaray yayın gelirleri de dahil toplamda 32 milyon euroya yakın bir gelirin sahibi olacak. Galatasaray toplamda 1 milyar 350 milyon TL'den fazla para kazanmış olacak.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler ortak fikirde birleşti Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olacak? Ekonomistler ortak fikirde birleşti Haberi Görüntüle

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILIRSA KAÇ MİLYON EURO ALACAK?

Galatasaray gruplara kaldığı takdirde 18.6 milyon Euro (651 milyon TL) ayakbastı parası ve yaklaşık 13 milyon Euro da (455 milyon TL) yayın gelirini garantileyecek. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne katıma hakkı elde ederse bu sene değişen formatla birlikte 8 maç oynayacacak. Bu maçların tribün gelirleriyle birlikte Galatasaray kasasına rekor bir geliri koymuş olacak.

Muhammet Bilal Macit kimdir? Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal Macit nereli? Muhammet Bilal Macit kimdir? Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Muhammet Bilal... Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE FORMAT DEĞİŞİKLİĞİ

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon yeni formata geçildi. Grup maçları yerine lig statüsüne geçildi. 32 takımdan oluşan turnuva, bu sezonla birlikte 36 takımla düzenlenecek. Şampiyonlar Ligi takımlar ilk etapta 8 maça çıkacak. 8 maç sonunda oluşan sıralamada ilk 8'de yer alan takımlar son 16 turuna yükselecek. 9 ve 24. sıra arasında yer alan takımlar ise son 16 turu için play-off oynayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading