Galatasaray'da Serge Aurier şoku! Daha maça çıkmadan sakatlandı

Galatasaray'da Serge Aurier şoku! Daha maça çıkmadan sakatlandı

Galatasaray, Serge Aurier'de ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edildiğini ve tedavisine başlandığını açıkladı.

Spor

29.02.2024, 18:45

Ara transfer döneminde kadroya katılan Serge Aurier'den Galatasaray'a kötü haber geldi.

Galatasaray Kulübü, milli takımdan sakat dönen yeni transfer Serge Aurier'in son durumu hakkında açıklam yaptı.

Hacıosmanoğlu'ndan Türk futboluna birlik çağrısı: Türk futbolunun marka değeri İçin birlikte olmalıyız! Hacıosmanoğlu'ndan Türk futboluna birlik çağrısı: Türk futbolunun marka değeri İçin... Haberi Görüntüle

KAS GRUBUNDA İKİNCİ DERECE ZORLANMA VE KANAMA

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Yeni transferimiz Serge Aurier, ülkesi Fildişi Sahili’nin Afrika Uluslar Kupası finalinde Nijerya ile oynadığı maçta arka üst adale grubunda ağrı hissetmiş ve Türkiye'ye geldiğinde sponsor hastanemiz Medicana'da yapılan MR tetkiklerinde ilgili kas grubunda ikinci derece strain (zorlanma ve kanama) tespit edilmiş olup tedavisine başlanmıştır."

Anadolu Üniversitesi Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Anadolu Üniversitesi Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

OKAN BURUK: 3 HAFTA SAHALARDAN UZAK KALACAK

Bilindiği üzere Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, dün Sparta Prag ile oynanan ve 3-1 kazanılan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında tecrübeli sağ bekin yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağını söylemişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading