Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz harekatı! Yeni sözleşme için adım atılıyor

Galatasaray'dan Barış Alper Yılmaz harekatı! Yeni sözleşme için adım atılıyor

Galatasaray, performansıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz'ın transfer dedikodularını önlemek ve oyuncuyu takımda tutmak için yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

Spor

16.02.2024, 12:25

Galatasaray'ın son haftalardaki etkileyici performansıyla dikkat çeken Barış Alper Yılmaz, transfer piyasasında pek çok kulübün ilgisini çekiyor. İtalyan ekiplerinin yanı sıra İngiliz takımlarının da oyuncuya ilgi gösterdiği belirtiliyor. Milli futbolcunun menajeri ile İngiliz ekiplerinin temasa geçtiği aktarılıyor.

Süper Lig'de şampiyonu Yapay Zeka açıkladı! 89 puan ve averajla zirve heyecanı Süper Lig'de şampiyonu Yapay Zeka açıkladı! 89 puan ve averajla... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN HAMLESİ

Galatasaray yönetimi, genç oyuncuyu takımda tutmak ve transfer dedikodularını önlemek adına harekete geçiyor. 23 yaşındaki futbolcunun 2027'ye kadar süren sözleşmesini iyileştirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun ücretinde artışa gitmeyi düşünüyor.

Montella'dan rotasyon sinyali! İzlanda maçı öncesi flaş sözler Montella'dan rotasyon sinyali! İzlanda maçı öncesi flaş sözler Haberi Görüntüle

SEZON İÇİNDEKİ PERFORMANS

Barış Alper Yılmaz, bu sezon tüm kulvarlarda 36 maça çıkarak 3 gol ve 5 asistle skor katkısı yaptı. Galatasaray'ın önemli bir jokeri haline gelen genç oyuncu, gösterdiği performansla dikkat çekiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading