Galatasaray'dan bomba scout transferi! Mertens'in yerine 20 yaşındaki genç yetenek getiriliyor

Galatasaray'dan bomba scout transferi! Mertens'in yerine 20 yaşındaki genç yetenek getiriliyor

Galatasaray, Manchester United'ın genç yeteneği Shola Shoretire'yi transfer etmeye hazırlanıyor. Scout ekibinin gözüne takılan genç yıldız için Okan Buruk transfere yeşil ışık yakarken, Manchester United da bu gelişmeye sıcak bakıyor.

Spor

17.05.2024, 07:04

Galatasaray, gelecek sezon için genç yetenekleri takıma kazandırmak için kolları sıvadı. Manchester United'ın genç yıldızı Shola Shoretire için harekete geçen sarı kırmızılılar, gelecek sezonun planlamalarına şimdiden start verdi ve harekete geçti.

Teknik Direktör Okan Buruk'un her maçı final olarak gördüğü ve oyuncularına bu düşünceyi aşıladığı belirtilirken, Galatasaray yönetimi de sezon sonu için transfer planlamalarına hareket kazandırdı.

Galatasaray'da şok gelişme! Mauro Icardi’nin yeni rotası açıklandı: Arjantinli yıldız hangi takımla anlaştı? Galatasaray'da şok gelişme! Mauro Icardi’nin yeni rotası açıklandı: Arjantinli yıldız... Haberi Görüntüle

SCOUT EKİBİNİN ÖNERİSİ: SHOLA SHORETIRE

Dries Mertens'in takımdan ayrılacak olmasıyla boşalacak pozisyon için genç ve yetenekli bir oyuncu arayışına giren Galatasaray, scout ekibinin önerisi üzerine Shola Shoretire'yi hedefledi. Manchester United'ın 20 yaşındaki genç yeteneği Shoretire'yi 2 sezonluğuna kiralamayı planlayan Galatasaray, bu transferle hem genç bir yetenek kazanmayı hem de Mertens'in yerini doldurmayı hedefliyor.

Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan İsrail soykırımına tepki: 'Bir milletin yok edilmek üzere olduğunu görüyorum' Milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu'ndan İsrail soykırımına tepki: 'Bir milletin yok... Haberi Görüntüle

OKAN BURUK TRANSFERE YEŞİL IŞIK YAKTI

Teknik direktör Okan Buruk'un da Shoretire'yi çok beğendiği ve transferin gerçekleşmesi için yeşil ışık yaktığı ifade ediliyor.

Shola Shoretire, Kırmızı Şeytanlar'ın genç takımında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmiş ve 12 maçta 9 gol atıp 4 asist yaparak yeteneğini kanıtlamıştı. İngiliz ekibi, Shoretire'nin Galatasaray'a kiralanmasına sıcak baktığı belirtilirken, genç oyuncunun da bu transferi olumlu karşıladığı vurgulanıyor.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading