Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan Davinson'a final mesajı

Galatasaray'dan Davinson'a final mesajı

Galatasaray Kulübü, 2024 Copa America'da finale yükselen oyuncusu Davinson Sanchez'i tebrik etti. Kolombiya, yarı finalde Uruguay'ı 1-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.

Spor

11.07.2024, 12:14

Galatasaray, ABD'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2024 Copa America'da yarı finalde Uruguay'ı 1-0 yenerek finale yükselen Kolombiya Milli Takımı ve oyuncusu Davinson Sanchez için resmi sosyal medya hesaplarından tebrik mesajı yayımladı. Sarı-kırmızılı kulüp, açıklamasında "Copa America’da, ülkesi Kolombiya ile adını finale yazdıran oyuncumuz Davinson Sanchez'i tebrik ediyoruz!" ifadelerine yer verdi.

Fenerbahçe yıldız futbolcuyu ikna etti! Amrabat imzaya çok yakın Fenerbahçe yıldız futbolcuyu ikna etti! Amrabat imzaya çok yakın Haberi Görüntüle

YARI FİNALDEKİ PERFORMANSI

Galatasaray'ın Kolombiyalı stoperi Davinson Sanchez, Uruguay'a karşı oynanan yarı final maçının tamamında sahada kalarak etkili bir performans sergiledi. Defans hattındaki başarılı müdahaleleri ile takımının finale yükselmesine katkı sağladı.

Arda Güler ilk 10'da! İspanya devi Real Madrid tarihine damga vuran futbolcular! Arda Güler ilk 10'da! İspanya devi Real Madrid tarihine damga... Haberi Görüntüle

COPA AMERICA FİNALİ

2024 Copa America finalinde Kolombiya ile Arjantin, 15 Temmuz Pazartesi günü TSİ 03.00'te karşı karşıya gelecek. Bu heyecan dolu mücadelede, Davinson Sanchez'in performansı da merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading