Galatasaray'dan Icardi ve Erden Timur için resmi açıklama geldi! Gemiyi terk mi etti?

Galatasaray'dan Icardi ve Erden Timur için resmi açıklama geldi! Gemiyi terk mi etti?

Galatasaray Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı, Mauro Icardi'nin takımdan ayrılacağı iddialarına yanıt verdi. Kırmızı, Icardi'nin Galatasaray'da mutlu olduğunu ve ayrılmasının söz konusu olmadığını belirtti.

Spor

07.06.2024, 00:01

Galatasaray'ın son iki sezonda yaşadığı şampiyonluklarda büyük rol oynayan Mauro Icardi'nin sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağına dair iddialar gündemdeydi. Bu iddialara, Galatasaray Sportif A.Ş. yönetim kurulu üyesi Nihat Kırmızı, Ajansspor'a yaptığı açıklama ile yanıt verdi.

Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımı viral oldu! Herkes onu konuşuyor Elazığspor'un Jose Mourinho paylaşımı viral oldu! Herkes onu konuşuyor Haberi Görüntüle

NİHAT KIRMIZI'DAN AÇIKLAMALAR

Nihat Kırmızı, Icardi'nin Galatasaray'dan ayrılmasının söz konusu olmadığını belirterek, "İhtimal dahilinde değil. Adı üstünde iddia. Bizim sözleşmeli futbolcumuz. Bunlar camianın kafasını karıştırmak için ortaya bilinçli iddialar" dedi.

Kırmızı, açıklamasının devamında, "Biz şampiyon ve en güçlü takımız. Görüyorsunuz, rakibimiz bizi yakalamak için Mourinho'yu getirdi, çok çaba sarf ediyorlar. Ama biz çok daha güçlü olacağız. Icardi, Galatasaray'da çok mutlu, gitmesi söz konusu değil. Tüm oyuncular Galatasaray'ın oyuncusudur, kişilerin değil" şeklinde konuştu.

Galatasaray efsanesinden Beşiktaşlı futbolcuya ağır eleştiri: Kendinden utanmalı Galatasaray efsanesinden Beşiktaşlı futbolcuya ağır eleştiri: Kendinden utanmalı Haberi Görüntüle

ERDEN TİMUR'UN AYRILIĞI

Erden Timur'un ayrılığıyla ilgili de konuşan Kırmızı, "Erden Timur çok başarılı oldu. Sevilen bir sima. Takdir hakkını kullandı. Kişisel olarak devam etmesini isterdim. Bizim en önemli eksiğimiz süreklilik. Erden Timur yöneticilikten ayrılmış olabilir, ama Galatasaraylılıktan asla ayrılmaz" ifadelerini kullandı.

Kırmızı, Timur ile ilgili sözlerini, "Önümüzdeki dönemde de görev alacaktır. Futbol şubesinde ben de çalışmıştım Burak Elmas başkanlığında. Orada eleştirilmemek mümkün değil. Hemen kırılmamak gerekiyor. Erden Timur çok büyük katkı sağladı. Keşke devam etseydi" şeklinde bitirdi.

Türk basketbolcunun acı kaybı: Eski milli basketbolcu Asım Pars hayatını kaybetti Türk basketbolcunun acı kaybı: Eski milli basketbolcu Asım Pars hayatını... Haberi Görüntüle

MERTENS VE OKAN BURUKLA YENİ SÖZLEŞME

Kırmızı, Dries Mertens ve Okan Buruk ile ilgili de açıklamalarda bulundu. "Okan Buruk ve Mertens ile yeni sözleşme konusunda anlaşıldı. Mertens'le 1 yıllık sözleşme yapıldı. Mertens bizim oyuncumuz. Zaniolo da Galatasaray'ın oyuncusu. Genç ve süper yetenek" dedi.

Kırmızı, açıklamasının devamında, "Galatasaray'da da çok başarılı oldu. Okan Buruk, isterse bizde devam edecek. Teklifler elbette değerlendirilir. Ama bu konuda teknik direktörümüzün fikri çok önemli. Kerem Aktürkoğlu'nun kalmasını isterse Okan hoca elbette ki devam edecektir. Zaten bizim oyuncumuz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

2

1

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading