Yandex Metrica

Sitede Ara

Galatasaray'dan Muslera'ya yeni teklif: 1 yıllık sözleşme iddiası

Galatasaray'dan Muslera'ya yeni teklif: 1 yıllık sözleşme iddiası

Galatasaray, 13 sezon boyunca kalesini başarıyla koruyan Fernando Muslera'ya sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini bir yıl daha uzatma teklifinde bulunmaya hazırlanıyor. 37 yaşındaki Uruguaylı kaleciyle yapılan görüşmeler sonucunda jübile maçı için planlar yapılıyor.

Spor

14.02.2024, 12:29

Galatasaray, uzun yıllardır takımının kalesini başarıyla koruyan Fernando Muslera'nın sözleşmesini uzatma hazırlığına girdi. 13 sezon boyunca sarı-kırmızılı formayı giyen tecrübeli kaleciye, sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini bir yıl daha uzatma teklifinde bulunulacağı belirtiliyor. Bu doğrultuda, ara transfer dönemi sona erdikten sonra taraflar arasında görüşmelerin başlaması bekleniyor.

Söz konusu yeni sözleşme teklifiyle birlikte, Muslera'nın gelecek sezon Galatasaray forması altında dünyaca ünlü futbolcuların da yer alacağı bir jübile maçı ile veda etmesi planlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, bu özel anıyı taraftarlarla birlikte yaşatmak amacında olduğu ifade ediliyor.

Kule iniş izni bekliyor! Southampton dize geldi: Onuachu'da işlem tamam! Kule iniş izni bekliyor! Southampton dize geldi: Onuachu'da işlem tamam! Haberi Görüntüle

MUSLERA'NIN PERFORMANSI

37 yaşındaki kaleci, bu sezon ligde 23 haftanın 11'inde kalesini gole kapatarak takımının en az gol yiyen kalecisi konumunda bulunuyor. Galatasaray ise 14 golle ligde en az gol yiyen takım olma başarısını göstermiş durumda. Muslera'nın kariyerindeki bu son dönemde takıma ve camiaya katkılarıyla hatırlanarak yapılacak olan jübile maçı, Galatasaray tarihinde özel bir yere sahip olabilir.  

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading