Galatasaray'ın yıldızına ırkçı saldırı: Sosyal medya hesabından ifşa etti

Galatasaray'ın yıldızına ırkçı saldırı: Sosyal medya hesabından ifşa etti

Süper Lig'de oynadığı 36 maçta topladığı 99 puanla adım adım şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da bir futbolcuya ırkçı bir mesaj atıldı. Yıldız futbolcu ekran görüntüsü aldığı mesajı ifşa etti.

Spor

15.05.2024, 19:52

Süper Lig'in bitimine 2 hafta kala ezeli rakibi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde adım adım şampiyonluğa yürüyen Galatasaray'da hiçbir şeyin moralleri bozmasına izin verilmiyor. Takımda sakat ya da cezalısı bulunmayan sarı kırmızılılar, 19 Mayıs Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçına yüksek moralle çıkıp kendi evindeki bu karşılaşmayı da kazanmayı hedefliyor. 

Son dakika... Fenerbahçe'nin istediği oldu: Twente deplasmanında 1 puanı Tadic'le aldı Son dakika... Fenerbahçe'nin istediği oldu: Twente deplasmanında 1 puanı Tadic'le... Haberi Görüntüle

"TYPICAL"

Sezon başında Fenerbahçe'yle kıyasıya bir transfer yarışına girip renklerine kattığı Wilfried Zaha, ırkçı bir mesajın muhatabı oldu. Kendisine gönderilen çirkin mesajın ekran görüntüsünü alan Fildişi Sahilli yıldız, aldığı ekran görüntüsünü "Typical" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.  

Provokasyona izin yok! Yunan taraftar PKK paçavrasıyla yakalandı Provokasyona izin yok! Yunan taraftar PKK paçavrasıyla yakalandı Haberi Görüntüle

ZAHA'NIN PERFORMANSI

Wilfried Zaha, Süper Lig'de oynadığı 28 maçta 9 gol, 3 asistle oynadı. Fildişili yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde ise 6 maça çıktı ve 1 gol ve 1 asistle takımına katlı sağladı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading