Yandex Metrica

Galatasaray'ın yıldızları Gazze'yi unutmadı: Filistin bayrağıyla poz verdiler

Galatasaray'ın yıldızları Gazze'yi unutmadı: Filistin bayrağıyla poz verdiler

Galatasaray'ın iki yıldızı; Kerem Aktürkoğlu ve Hakim Ziyech, Filistin için destek paylaşımında bulundu. 24. şampiyonluğunu kutlayan sarı kırmızılılarda bu iki ismin yaptığı paylaşım büyük takdir topladı.

Spor

27.05.2024, 21:48

İsrail, acımasız saldırılarına bir yenisini daha ekledi. İşgal ordusuna ait savaş uçakları dün akşam saatlerinde Gazze'nin güneyinde bulunan Refah kentinde yerinden edilmiş Filistinlilerin kaldığı çadır kampa saldırdı. Saldırıda çok sayıda sivil hayatını kaybetti.

Dün Süper Lig'deki 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray'da zafer coşkusu Refah'tan gelen katliam haberiyle yerini buruk bir sevince bırakmıştı. Özellikle sosyal medyada birçok Galatasaray taraftarı İsrail'e tepki göstermişti. 

Galatasaray'dan Fenerbahçelileri çileden çakarıcak Batshuayi paylaşımı izle! Galatasaray'dan Fenerbahçelileri çileden çakarıcak Batshuayi paylaşımı izle! Haberi Görüntüle

FİLİSTİN BAYRAĞIYLA POZ VERDİLER

Galatasaraylı iki futbolcu ise şampiyonluk kutlamaları sırasında Filistin'e destek paylaşımı yapmayı ihmal etmedi. Daha önce de çok defa Filistin'e destek paylaşımında bulunan Kerem Aktürkoğlu ile Faslı yıldız Hakim Ziyech, Filistin bayrağıyla fotoğraf paylaşarak "Özgür Filistin" notunu düştü. 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

İdris Kartal

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading