Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım: Sergio Ramos uçakta

Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım: Sergio Ramos uçakta

Basında Galatasaray'la anlaşma noktasına geldiği yazılan dünyaca ünlü İspanyol futbolcu Sergio Ramos'un uçak paylaşımı sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Spor

23.01.2024, 21:20

Galatasaraylı taraftarlar bir süredir Sergio Ramos transferiyle yatıp kalkıyor. Adı Arap kulüpleriyle de anılan İspanyol futbolcunun günler geçtikçe ve Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne yaklaştıkça sarı kırmızılı formayı giyme ihtimali güçleniyor. 

Derbi göndermesi yapan Ergin Ataman, Fenerbahçe'den özür diledi Derbi göndermesi yapan Ergin Ataman, Fenerbahçe'den özür diledi Haberi Görüntüle

MOLDE MAÇI BU YÜZDEN DE ÖNEMLİ

Galatasaray'ı takip eden birçok gazeteci sarı kırmızılılarla Ramos arasında ücret konusunda çok az bir farkın kaldığını dile getiriyor. Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi kartıyla elinin daha rahat olması bu transferin gerçekleşme ihtimalini artırıyor. Bu anlamda bugün Molde ile yapılacak UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş karşılaşması bu transferin sonuçlanması açısından da büyük önem taşıyor. Ramos'un Galatasaray'a gelme şartlarından biri olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılım olduğu pek çok kez dile getirildi.

Serhat Akın'ın eşi Eileen kimdir? Eileen Akın nereli, Müslüman mı? Serhat Akın'ın eşi Eileen kimdir? Eileen Akın nereli, Müslüman mı? Haberi Görüntüle

UÇAKLI PAYLAŞIM

Tüm bunlar olup biterken Sergio Ramos'un Instagram hesabından paylaştığı uçak videosu Galatasaraylı taraftarları bir kez daha heyecanlandırdı.

Birçok Galatasaray taraftarı sosyal medyadan Ramos'un Türkiye'ye geldiğine inanıyor ve transferin aynen Ziyech'te olduğu gibi maç sonunda açıklanmasını ümit ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading