Garanti BBVA internet bankacılığı sorun mu var? 23 Ekim Garanti BBVA mobil neden açılmıyor?

Garanti BBVA internet bankacılığı sorun mu var? 23 Ekim Garanti BBVA mobil neden açılmıyor?

Garanti BBVA müşterileri internet bankacılığı ile mobil uygulamada sorun yaşadıklarını dile getiriyor. 23 Ekim sabahında saat 10.00 itibarı ile Garanti BBVA sistemlerinde sorun olduğu dikkat çekiyor. Peki, Garanti BBVA mobil neden açılmıyor, çöktü mü?

Ekonomi

23.10.2024, 10:24

Garanti BBVA müşterileri 23 Ekim sabahında saat 10.00 itibarı ile internet bankacılığı ile mobil uygulamaya girişte sorun yaşadıklarını belirtiyor. Özellikle internet bankacılığı üzerinden yaşanan kopmalar nedeniyle sistemlere giriş yapılamadığı söyleniyor.

Türkiye'nin en büyük özel bankaları arasında yer alan Garanti BBVA internet şubesi ve mobil bankacılık hizmetlerinde ara ara yaşanan kopmalar banka müşterilerinin işlerini aksatmalarına sebebiyet veriyor.

Garanti BBVA

Reklam dünyasında şok ceza: Yanıltıcı ilanlara ne kadar ceza uygulandı? Reklam dünyasında şok ceza: Yanıltıcı ilanlara ne kadar ceza uygulandı? Haberi Görüntüle

GARANTİ BBVA MOBİL NEDEN AÇILMIYOR?

Banka müşterileri Garanti BBVA’ya ait olan www.garantibbva.com.tr/tr adresine ve Garanti BBVA Mobil Bankacılık uygulamasına girişte sorun yaşıyorlar. 23 Ekim sabahında saat 10.00’dan itibaren özellikle internet bankacılığı yönünde bir sıkıntı olduğu dikkatlerden kaçmıyor.

Garanti BBVA kullanıcıları, "Şu anda işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin" mesajı ile karşılaşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Ekonomi


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading