Yandex Metrica

Gaziantep'e hücum takviyesi! Senegalli forveti renklerine bağladılar

Gaziantep'e hücum takviyesi! Senegalli forveti renklerine bağladılar

Gaziantep Futbol Kulübü, Senegalli forvet Aliou Badji'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak transfer etti. Yapılan resmi açıklamada, Gaziantep FK'nın yeni transferine hoş geldin denildi.

Spor

14.02.2024, 15:21

Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig'de mücadele eden takımına forvet takviyesi yaparak Senegalli oyuncu Aliou Badji'yi renklerine kattı. Transfer, sezon sonuna kadar kiralık olarak gerçekleştirildi.

Senegal'in Ziguinchor kentinde doğan Aliou Badji, futbol kariyerine Casa Sports'ta başladı. 2019'da İsveç Ligi ekiplerinden Djurgarden'e transfer olan Badji, ardından Avusturya'nın Rapid Wien takımına geçti. 2021 yılında Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyen Senegalli oyuncu, Gaziantep FK ile yeni bir döneme adım attı.

Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem Tüm Dünya Galatasaray'ın transferini konuşuyor! İşte Osimhem Haberi Görüntüle

KULÜPTEN AÇIKLAMA

Gaziantep FK, Aliou Badji'nin transferini resmi olarak duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, transferin sezon sonuna kadar kiralık olarak gerçekleştiği ve imza töreninin Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz'ın katılımıyla gerçekleştiği belirtildi.

Aliou Badji için düzenlenen imza töreninin ardından Gaziantep FK, yeni transferine hoş geldin dileklerini iletti. Kulüp, Aliou Badji'nin armaları altında başarılı bir performans sergilemesini diledi.

Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi Fenerbahçe'de flaş ayrılık! Sözleşme karşılıklı feshedildi Haberi Görüntüle

İSTATİSTİKLERİ

Senegalli forvet Aliou Badji'nin kariyerinde 224 karşılaşmada yer aldığı ve 62 gol atıp, 25 asist yaptığı belirtildi. Gaziantep FK, Badji'nin hücum hattındaki tecrübesinden yararlanmayı hedefliyor.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading