Yandex Metrica

Sitede Ara

Gazprom'dan son dakika Türkiye açıklaması! 'Bu plan herkesin çıkarına olacak'

Gazprom'dan son dakika Türkiye açıklaması! 'Bu plan herkesin çıkarına olacak'

Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Viktor Zubkov, Türkiye'de kurulacak olan doğalgaz merkezi ile ilgili açıklamada bulundu. Zubkov, açıklamasında, doğalgaz merkezinin sadece Türkiye ve Rusya'nın değil aynı zamanda Azerbaycan ve Avrupa'nın da çıkarına olacağını belirtti.

Gündem

16.05.2024, 02:30

Gazprom Yönetim Kurulu Başkanı Viktor Zubkov, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen Verona Avrasya Ekonomik Forumu'nda Türkiye'ye kurulması planlanan doğalgaz merkezi ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu. 

MSB'den ABD ile ortak tatbikat iddialarına yanıt: Bu eğitimlere farklı anlamlar yüklemek yanlış! MSB'den ABD ile ortak tatbikat iddialarına yanıt: Bu eğitimlere farklı... Haberi Görüntüle

'DOĞALGAZ MERKEZİ TÜM TARAFLAR İÇİN FAYDALI'

Zubkov burada düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de kurulması planlanan doğalgaz merkezinin Rusya ve Türkiye'nin dışında herkesin çıkarına olduğunu belirtti. 

Zubkov konuyla alakalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

Bu Rusya, Türkiye, Azerbaycan, Avrupa, tüm taraflar için faydalı. Tek yapılması gereken bunun faydalı olduğunu anlamak ve bu konu üzerinde ciddi şekilde çalışmak. Türkiye'nin böyle bir dağıtım merkezi kurulmasını kabul etmesi güzel. 

Kayıp Narin olayında yasak aşk iddiası! Anne ve amcanın ilişkisi mi var? Kayıp Narin olayında yasak aşk iddiası! Anne ve amcanın ilişkisi... Haberi Görüntüle

RUSYA VE AZERBAYCAN MÜTTEFİK 

Diğer yandan Zubkov, Rusya ve Azerbaycan'ın doğalgaz alışverişi konusunda işbirliği yaptığını ve bu konuda müttefik olduğuna dikkat çekti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading