Sitede Ara

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kimdir? Gebze hangi ile bağlı?

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz kimdir? Gebze hangi ile bağlı?

Gebze Belediyesi’ne ait olan hayvan barınağının hemen önündeki çöp konteynerinde öldürülen kedi ve köpeklerin bulunması sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Yaşananlar sonrasında Gebze Belediyesi sorunlu tutuldu. Peki, Zinnur Büyükgöz kimdir?

Gündem

11.10.2024, 17:11

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bir rehabilitasyon merkezinde çöp torbaları içerisinde 30 köpek, 14 kedi ve bir karga ölü olarak ele geçirilince sosyal medya ayaklandı. Hayvanların iğneyle zehirlenerek öldürüldüğü söylenirken hayvanseverler katliama büyük bir tepki gösterdi.

Olayın sonrasında Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz büyük bir tepki aldı.

Efsane isim Efsane isim "Melo" TFF'de göreve başladı! Resmi açıklama geldi Haberi Görüntüle

ZİNNUR BÜYÜKGÖZ KİMDİR?

Zinnur Büyükgöz, 1964 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. 60 yaşındaki aslen Erzurumlu olan Zinnur Büyükgöz, 1975’te Bakırköy Koca Sinan İlkokulu’nda ve 1978’de Kadıköy İmam Hatip Ortaokulu’nu bitirdikten sonra 1983’te ise Gebze İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu.

Zinnur Büyükgöz

Evli ve 4 çocuk babası olan Zinnur Büyükgöz, Refah Partisi’nden Darıca Belde Başkanlığı ve Gebze Yönetim Kurulu Üyeliği ile Fazilet Partisi’nden Kocaeli İl Yönetimi İcra Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 2004-2009 yılları arasında Gebze Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı ve Belediye Meclis Üyeliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeliği ve İmar Komisyon Üyeliği görevlerini üstlendi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi’nde yüzde 36.94 oy alan Zinnur Büyükgöz, AK Parti’den Gebze Belediye Başkanı oldu.

İstanbul'a kar ne zaman yağacak? 2024 Kasım-Aralık'ta İstanbul'a kar yağar mı? İstanbul'a kar ne zaman yağacak? 2024 Kasım-Aralık'ta İstanbul'a kar yağar... Haberi Görüntüle

GEBZE HANGİ İLE BAĞLIDIR?

Gebze ilçesi Kocaeli iline bağlıdır.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading