Gedson Fernandes'e şok! O kalmak istiyor, kulüp ise göndermek

Gedson Fernandes'e şok! O kalmak istiyor, kulüp ise göndermek

Beşiktaş'ın Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes'e Suudi Arabistan'dan iki kulüp talip oldu. Siyah-beyazlılar, oyuncunun satışından 20 milyon Euro bonservis geliri bekliyor.

Spor

09.06.2024, 13:52

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Gedson Fernandes, Suudi Arabistan'dan iki kulübün transfer radarına girdi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, Fernandes'in menajeri bu iki kulüple görüşmelerini sürdürüyor. Ancak şu ana kadar Beşiktaş'a oyuncu ile ilgili resmi bir teklif ulaşmadı.

Mourınho'nun kariyeri boyunca aldığı tazminatlar dudak uçuklattı! Fenerbahçeliler korktu! Ya başarısız olursa? Mourınho'nun kariyeri boyunca aldığı tazminatlar dudak uçuklattı! Fenerbahçeliler korktu! Ya... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ'IN BONSERVİS BEKLENTİSİ

Beşiktaş, Gedson Fernandes'i geçtiğimiz sezon 6 milyon Euro'ya kadrosuna katmıştı. Siyah-beyazlılar, oyuncunun performansından memnun ve olası bir transfer durumunda 20 milyon Euro civarında bir bonservis geliri elde etmeyi hedefliyor. Bu rakamın altındaki tekliflerin değerlendirilmesi düşünülmüyor.

İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu! İngiliz takımınında adayıydı... İngilizler Milli Takım için Alman teknik adam ile masaya oturdu!... Haberi Görüntüle

GEDSON FERNANDES'İN KARİYER PLANI

Gedson Fernandes, Beşiktaş'ta kalma isteğini koruyor. Oyuncunun siyah-beyazlı formayla kariyerine devam etmek istediği belirtiliyor. Beşiktaş yönetimi de oyuncunun bu isteğini dikkate alarak, onun takımda kalmasını sağlayacak şartları oluşturmayı planlıyor.

Mourınho ve  Szymanski'den iddialı Unıted sözleri: İlk 11 için uzmanlardan tavsiyeler alacağım! Mourınho ve Szymanski'den iddialı Unıted sözleri: İlk 11 için uzmanlardan... Haberi Görüntüle

TRANSFER SÜRECİ VE BEKLENTİLER

Beşiktaş, Gedson Fernandes'in transferine ilişkin resmi bir teklif gelmediği sürece, oyuncunun takımda kalması yönünde adımlar atacak. Suudi Arabistan'dan gelen ilgi, oyuncunun değerini artırsa da Beşiktaş yönetimi, bu transferden maksimum faydayı sağlamayı hedefliyor. Kulübün beklentisi, 20 milyon Euro'luk bonservis bedelinin altında bir teklifi kabul etmemek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading