Gelin Evi Ezgi Sertel neden yok? Ezgi Sertel programdan ayrıldı mı?

Gelin Evi Ezgi Sertel neden yok? Ezgi Sertel programdan ayrıldı mı?

Show TV ekranlarında yayınlanan Gelin Evi’nin sunucularından Ezgi Sertel bugünkü bölümde yer almayınca izleyiciler meraklandı. Peki, Ezgi Sertel Gelin Evi’nde neden yok? Ezgi Sertel Gelin Evi’nden ayrıldı mı?

Gündem

21.10.2024, 18:18

Hafta içi her gün Show TV ekranlarından yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Gelin Evi’nin son bölümünde sunucu Ezgi Sertel yer almadı. Gelin Evi’nin 1370. bölümünde yaşananları izleyenleri oldukça meraklandırdı.

Ezgi Sertel’in sunuculuğunu üstlendiği ve birbirinden farklı gelinlerin yarıştığı ekranların popüler bir televizyon programı haline gelen Gelin Evi’nde bugün olmaması merak uyandırdı.

Gelin Evi Ezgi Sertel

Fon Çelik Kubbe'ye akacak! Mehmet Şimşek'ten savunma sanayi payı açıklaması: Türkiye'nin güvenliği her şeyden önemli Fon Çelik Kubbe'ye akacak! Mehmet Şimşek'ten savunma sanayi payı açıklaması:... Haberi Görüntüle

EZGİ SERTEL GELİN EVİ'NDEN AYRILDI MI?

Türkiye’nin gerçek gelinlerinin yarıştığı fenomen yarışma programı Gelin Evi’nin 21 Ekim tarihindeki yayınında Ezgi Sertel yoktu. Show TV’den ya da Gelin Evi programından sunucu Ezgi Sertel’in neden ekranlara çıkmadığı konusunda net bir açıklama yapılmadı.

Habere Tepki Ver

2

6

5

2

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Murat Gürel

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading