1 Ekim Pazar (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? Kennedy, Dolmabahçe, Beşiktaş Caddesi, Barbaros Bulvarı kapalı mı? Saat kaçta açılacak?

1 Ekim Pazar (Bugün) İstanbul'da hangi yollar kapalı? Kennedy, Dolmabahçe, Beşiktaş Caddesi, Barbaros Bulvarı kapalı mı? Saat kaçta açılacak?

İstanbul'da 1 Ekim'de sürücülerin yoğun şekilde kullandığı güzergahlardan bazıları kapalı olacak. Peki 1 Ekim Pazar (Bugün) hangi yollar kapalı? Kennedy, Dolmabahçe, Beşiktaş Caddesi, Barbaros Bulvarı kapalı mı? Saat kaçta açılacak? İstanbul Valiliği trafiğe kapalı yolların ve alternatif güzergahların bilgisini paylaştı.

Genel

23.01.2024, 21:29

İstanbul Bisiklet Turu nedeniyle 1 Ekim'de bazı yolların trafiğe kapalı olacağıo bildirildi. Sürücüler için alternatif güzergahlar da duyurudu. Bisiklet yarışına 1 Ekim'de Sultanahmet meydanından start verilecek. Sirkeci, Galata Köprüsü, Beşiktaş Dolmabahçe, Barbaros Bulvarı, Yıldız yokuşu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü geçişi ile Fenerbahçe Atatürk Stadyumu üzerinden, Bağdat Caddesi'ne geçecek sporcular, Caddebostan Çetin Emeç Bulvarı’nda yarışı tamamlayacak. Bu süreçte İstanbul'da bazı güzergahlar trafiğe kapatıalacak. 

Chery'den ilk uçan araba! Türkiye'de satışı yapılacak mı? Chery'den ilk uçan araba! Türkiye'de satışı yapılacak mı? Haberi Görüntüle

1 EKİM'DE HANGİ YOLLAR KAPALI?

İshakpaşa Caddesi, Şadırvan Sokağı, Ağırkapı Caddesi ve Reşadiye Caddesi ile bunlara çıkan tüm sokak ve caddeler, Kennedy Caddesi Samatya varyant ile Kennedy Caddesi Sirkeci meydan arası ve bu istikamete çıkan tüm sokak ve caddeler, Ragıp Gümüşpala Caddesi Cemil Birsel Caddesi kavşağından itibaren Sirkeci istikameti ve bu istikamete çıkan tüm sokak ve caddeler, Galata Köprüsü Beyoğlu istikameti ve bu istikamete çıkan tüm sokak ve caddeler, 08.00'de trafiğe kapatılacak.

Söz konusu güzergahlara alternatif olarak Ragıp Gümüşpala Caddesi Balat istikameti ile Cemil Birsel Caddesi kullanılabilecek.

Kemeraltı Caddesi, Meclis-i Mebusan Caddesi ve Dolmabahçe Caddesi Beşiktaş istikametinde; Beşiktaş Caddesi ve Barbaros Bulvarı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikametinde 08.30 itibarıyla trafik akışı verilmeyecek.

Bu caddeleri kullanmak isteyen sürücüler Atatürk Köprüsü, Refik Saydam Caddesi, Evliya Çelebi Caddesi, Turabi Baba Caddesi, Bahriye Caddesi, Piyalepaşa Bulvarı, TEM Otoyolu bağlantı yolları ve Büyükdere Caddesi'ne yönlendirilecek.

Saat 10.00 itibarıyla güney Zincirlikuyu ayrımında, güney O-1 kara yolundan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne gelen akım tamamen kesilerek Büyükdere-Balmumcu/Levent-Sarıyer ayrımına yönlendirilecek.

Kanlı aile tartışması! Damat tüm aileye bıçakla saldırdı: 2 ölü 2 yaralı! Kanlı aile tartışması! Damat tüm aileye bıçakla saldırdı: 2 ölü... Haberi Görüntüle

YOLLAR NE ZAMAN SAAT KAÇTA AÇILACAK? 1 EKİM PAZAR (TAHMİNİ)

Sultanahmet Atmeydanı, At Meydanı Cd., Ayasofya Meydanı, Babı Hümayun Cd., İshak Paşa Cd., Ahırkapı Sk. Saat 10:15’te

Kennedy Cd., Samatya U Dönüşü., (Yenikapı şehir parkı istikameti) Saat 10:25’te

Kennedy Cd., Reşadiye Cd., Galata Köprüsü., (Yenikapı şehir parkı - Galata köprüsü istikameti) 10:30’da

Kemeraltı Cd., Meclis-i Mebusan Cd., Dolmabahçe Cd., Beşiktaş Cd., Barbaros Bulvarı., (Galata köprüsü - Barbaros Bulvarı istikameti) 10:35 te

O1 Balmumcu Bağlantısı., Balmumcu Girişi K10., Ortaköy Viyadüğü., 15 Temmuz Şehitler Köprüsü., (Barbaros Bulvarı - 15 Temmuz Şehitler Köprüsü istikameti) 10:45’te

İstanbul Çevre Yolu., Kadıköy Çıkışı K16., (15 Temmuz Şehitler Köprüsü - Kadıköy Çıkışı K16 istikameti) Fenerbahçe Atatürk stadyumu çevresi 10:55’te

Bağdat Cd., Fener Kalamış Cd., Ahmet Mithat Efendi Cd., Operatör Cemil Topuzlu Cd., Çetin Emeç Bulvarı (5 TUR)., Oramiral Celal Eyiceoğlu Sk (5 TUR)., Bağdat Cd (5 TUR)., Fener Kalamış Cd (5 TUR)., Ahmet Mithat Efendi Cd (5 TUR)., Operatör Cemil Topuzlu Cd (5 TUR)., Çetin Emeç Bulvarı ( BİTİŞ )12:30’de trafiğe açılacak.

Fransızlar eğitimde Türkiye dedi! En iyi 5 üniversite şehrini Fransız basını övgülerle sıraladı Fransızlar eğitimde Türkiye dedi! En iyi 5 üniversite şehrini Fransız... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA YOLLAR NEDEN KAPALI? 1 EKİM

Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Dünya Bisiklet Birliği (UCI) organizasyonunda düzenlenecek Tour Of Istanbul etkinliği nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar belirlendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading