Yandex Metrica

Sitede Ara

10 Eylül Kadıköy-Moda tramvay hattı neden çalışmıyor? Seferler durduruldu mu?

10 Eylül Kadıköy-Moda tramvay hattı neden çalışmıyor? Seferler durduruldu mu?

İstanbul'un en işlet ilçelerinden biri olan Kadıköy'de Moda tramvay hattı durduruldu. Uzun süredir seferlerin yapılmadığı Kadıköy-Moda tramvay hattı neden çalışmıyor? Kadıköy-Moda tramvay hattı ne zaman açılacak?

Genel

10.09.2024, 18:49

İstanbul'da faaliyet gösteren Kadıköy- Moda tramvay hattında seferlerin yapılamadığı duyuruldu. Konu üzerine detaylı bilgi sahini olmak isteyen vatandaşlar ise arama motoruna, "Kadıköy-Moda tramvay hattı neden çalışmıyor? Kadıköy-Moda tramvay hattı ne zaman açılacak?" soruların yöneltmeye başladı.

Terör bitti, hasat başladı! Terör nedeniyle boşalttıkları köye 29 yıl sonra döndüler! Terör bitti, hasat başladı! Terör nedeniyle boşalttıkları köye 29 yıl... Haberi Görüntüle

KADIKÖY-MODA TRAMVAY HATTI NEDEN ÇALIŞMIYOR?

Konuya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklama yapan Metro İstanbul, "Emniyet güçlerinin aldığı karar doğrultusunda T3 Kadıköy-Moda Tramvay Hattı'nda seferler yapılamamaktadır." bilgisi paylaşıldı.

Dünyada sadece 170 tane var! Fenomenlerden lüks saat üzerinden komisyon vurgunu Dünyada sadece 170 tane var! Fenomenlerden lüks saat üzerinden komisyon... Haberi Görüntüle

KADIKÖY-MODA TRAMVAY HATTI NE ZAMAN AÇILACAK?

Emniyet güçlerinin aldığı karar doğrultusunda seferlerin durdurulduğu T3 Kadıköy-Moda Tramvay Hattı'nın ne zaman açılacağına dair bir bilgi paylaşılmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading