Acil ameliyata alınan Alişan'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Eşi Buse Varol haberi böyle duyurdu!

Acil ameliyata alınan Alişan'ın sağlık durumunda yeni gelişme! Eşi Buse Varol haberi böyle duyurdu!

Alişan ile Hayata Gülümse programı ile TRT1 ekranlarında yerini alan ünlü şarkıcı ve oyuncu Alişan geçtiğimiz günlerde acil ameliyata alınmıştı. Alişan'ın sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama geldi.

Genel

19.04.2024, 23:53

TRT!'in sevilen programı Alişan ile Hayata Gülümse sunucusu Alişan herkesi korkuttu. Türkiye'nin en sevilen sanatçıları arasında yerini alan ünlü şarkıcı ve oyuncu ölümden döndü.

CHP belediyesi sayesinde Adalar'da çöp kokusu yükseliyor! İstanbul'un en nezih ilçesi 70'li yıllarına geri döndü CHP belediyesi sayesinde Adalar'da çöp kokusu yükseliyor! İstanbul'un en nezih... Haberi Görüntüle

ACİL AMELİYATA ALINDI

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde konsere gitmek üzere yola çıkmış ancak karnında oluşan şiddetli ağrı nedeniyle acilen hastaneye kaldırılıp ameliyata alınmıştı. Özel bir hastanede tedavi altına alınan Alişan'ın apandist ameliyatı olduğu ortaya çıktı.

Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna attı! Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna... Haberi Görüntüle

BUSE VAROL'DAN ALİŞAN AÇIKLAMASI

Alişan'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan eşi Buse Varol ise; ''Ameliyat başarılı geçti, arayan soran herkese çok teşekkür ederiz'' açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading