Yandex Metrica

Alişan'ın hastalığı ne? Neden hastaneye kaldırıldı? Neden ameliyat edildi?

Alişan'ın hastalığı ne? Neden hastaneye kaldırıldı? Neden ameliyat edildi?

Ünlü Şarkıcı Alişan konsere gittiği sırada aniden fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Alişan'ın acil olarak ameliyata alındığı öğrenildi. Ünlü şarkıcının hayranları gelen son dakika gelişmesi ile adeta şok oldu. Peki Alişan'ın hastalığı ne? Neden hastaneye kaldırıldı? Neden ameliyat edildi?

Genel

15.05.2024, 01:45

Ünlü şarkıcı ve sunucu Alişan'dan gelen haber hayranlarını üzdü.  Eskişehir’in Sivrihisar ilçesindeki konserine giderken yolda aniden fenalaşan Alişan apar topar hastaneye kaldıırldı. 

Terör bitti, hasat başladı! Terör nedeniyle boşalttıkları köye 29 yıl sonra döndüler! Terör bitti, hasat başladı! Terör nedeniyle boşalttıkları köye 29 yıl... Haberi Görüntüle

ALİŞAN'IN HASTALIĞI-RAHATSIZLIĞI NE?

Alişan olaya ilişkin yaptığı açıklamada apadisit ameliyatı olması gerektiğini belirtti. Alişan Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda rahatsızığına dair detayları paylaştı. Alişan  ”Sivrihisar konserine giderken sağ tarafımda dayanılmaz bir ağrıyla Bursa’da acile geldik. İlaçlı tomografi ve kan tahlili neticesi bugün apandisit ameliyatı olmam gerektiğini söyledi hocalarımız. Sivrihisar konseri bugün için kısmet olmadı maalesef. Acil ameliyat denmese vallahi geliyordum. Sözüm söz ameliyat olur olmaz ne zaman isterseniz geleceğim" dedi.

alişan_konser.webp

3 büyükşehirde okul servis ücretleri belli oldu: En fazla zam Ankara'da yapıldı 3 büyükşehirde okul servis ücretleri belli oldu: En fazla zam... Haberi Görüntüle

ALİŞAN NEDEN AMELİYAT OLDU?

Alişan'ın apandisit nedeniyle Bursa'da hastaneye kaldırıldığı ve burada ameliyat edileceği öğrenildi. Alişan'ın Sivrihisar konseri de erteledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading