Yandex Metrica

Annesini rehin alan saldırgan polislere ateş açtı: 1 polis şehit

Kastamonu'da ihbarı değerlendirmek için olay yerine gelen bir polis saldırganın açtığı ateş sonucunda şehit oldu. Polisi şehit ettikten sonra annesini de evinde rehin alan silahlı saldırgan, özel hareket polisi tarafından öldürülerek etkisiz hale getirildi.

Genel

01.08.2024, 15:44

Kastamonu'da 1 polisi şehit eden diğerini yaralayan zanlı, annesini de rehin alınca polis tarafından öldürülerek etkisiz hale getirildi.

Sosyal medya bu röportajı konuşuyor! Binadakilerin yüreğini hoplatan olay onun umrunda değil: Artık patron benim! Sosyal medya bu röportajı konuşuyor! Binadakilerin yüreğini hoplatan olay onun... Haberi Görüntüle

SALDIRGAN İKİ POLİSİ YARALADI 

Kastamonu İnönü Mahallesi Afşin Sokak'ta uyuşturucunun etkisinde olduğu belirtilen İsmail Bayam, ihbar üzerine bölgeye giden polis ekibine silahla ateş açtı. Açılan ateş sonucu 2 polis memuru yaralandı. Olay üzerine aralarında özel harekat polislerinin de olduğu çok sayıda polis ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi.

Üsküdar Belediyesi nasıl görmez? Üsküdar Yeni Valide Camii silüetini bozan binaya tepki yağdı! Üsküdar Belediyesi nasıl görmez? Üsküdar Yeni Valide Camii silüetini bozan... Haberi Görüntüle

ANNESİNİ REHİN ALDI 

Şüphelinin bir apartmanın giriş katındaki ailesinin evine girerek annesinide saklanmasının ardından polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.

Köprüler ve otoyollarda araçlar durdu! Okullar açıldı: İstanbul'da trafik kilitlendi! Köprüler ve otoyollarda araçlar durdu! Okullar açıldı: İstanbul'da trafik kilitlendi! Haberi Görüntüle

SALDIRGAN POLİS EKİPLERİ TARAFINDAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

Ekipler, çıkan çatışma sonucu zanlıyı etkisiz hale getirdi. Bu sırada zanlının evde bulunan annesi de polis ekiplerince dışarı çıkarıldı. Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralı polislerden Ahmet Şahan, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralı polis memuru A.A'nın tedavisi sürüyor.

İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay ile Kastamonu Valisi Meftun Dallı da olay yerine gelerek ekiplerden bilgi aldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

1

2

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading