Yandex Metrica

Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı!

Aracın içinde dehşet saçtı! Sokak kan gölüne döndü: İki kişiyi vurduktan sonra kendi kafasına sıktı!

Ankara'da Bekir Ş. (35), otomobilin içinde tartıştığı kardeşi Uğur Ş. (32) ve dayısı Murat K.'yı (51) tabancayla başlarından vurduktan sonra aynı tabancayla kendi kafasına sıktı.

Genel

15.07.2024, 16:41

Olay, Ankara'da saat 15.00 civarında Ekin Mahallesi 1604. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Bekir Ş. (35), ailesiyle birlikte yaşadığı evden kardeşi Uğur Ş. (32) ve dayısı Murat K. (51)ile çıkarak aynı otomobile bindi. Araç hareket ettikten sonra tartışmaya başladılar.

Tartışmanın ardından otomobilden inen Bekir Ş., yanında bulundurduğu tabanca ile araçta bulunan kardeşi Uğur Ş. ve dayısı Murat K.'yı başlarından vurdu. Ardından silahı kendi başına dayayan Bekir Ş., ateş ederek yere yığıldı. Ağır yaralanan üç kişi hastanede tedavi altına alındı. 

Sokak ortasında dakikalarca dövüldü! Kadına şiddetin adresi bu defa Avcılar! Sokak ortasında dakikalarca dövüldü! Kadına şiddetin adresi bu defa Avcılar! Haberi Görüntüle

HAYATİ TEHLİKLERİ DEVAM EDİYOR 

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde başlarından vurulan üç kişinin yaralı olduğu belirlendi. İlk müdahalenin ardından üç kişi ambulanslarla hastanelere götürülerek tedavi altına alındı ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

SOLOTÜRK gösteri uçuşu yapacak! Tarih belli oldu SOLOTÜRK gösteri uçuşu yapacak! Tarih belli oldu Haberi Görüntüle

"KAVGASIZ GÜRÜLTÜSÜZ İNSANLARDI"

Esnaf Mehmet Ali Akar, "Olaydan sonra geldiğimde şaşırdım. Çünkü mahallenin çok sakin, çok nezih insanları ve hala inanmıyorum böyle bir şey olduğuna. Vurulan kişiyi tanıyorum; kendi halinde, kavgasını, gürültüsünü, davasını duymadığım bir adam, son derece merhametli bir insan.

Herkese yardım eden bir çocuk. Yani anlamış değilim. Hiçbir şeylerine şahit olmadım, kavgasız, gürültüsüz, sakin bir yaşantıları olan insanlar. Kişinin cana yakınlığı, samimiyeti, insanlara yardımı son derece değerli insanlardı ve bu olayın nasıl gerçekleştiğine inanmış değilim. Üzgünüm" dedi. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading