Yandex Metrica

Aşk hesap kitap işi mi? Bilim uzmanlar açıkladı: Gerçek aşkı bulmak için en uygun yaş belli oldu?

Aşk hesap kitap işi mi? Bilim uzmanlar açıkladı: Gerçek aşkı bulmak için en uygun yaş belli oldu?

Aşkın yaşı yok ama her yaşta yaşanan aşk da aynı değil. Çoğumuz 30'lu 40'lı yaşlarda yeni bir duygusal ilişkinin eşiğine geldiğimizde kendimize şu soruyu sorarız; "Peki, neden 18 yaşındaki gibi midemde kelebekler uçuşmuyor? Yoksa ona aşık değil miyim? İşte bilim insanları bu sorunun cevabını yani gerçek aşkı bulmak için en uygun yaşın kaç olduğunu açıkladıç 

Genel

16.09.2024, 17:56

Bilim insanları, mükemmel eşleşmenize en çok hangi yaşta rastlayacağınızı hesapladı. Matematikçi Dr. Hannah Fry'e göre, insanların gerçek aşkı bulma olasılığı en yüksek olan yaş aralığı 27-35, çünkü bu dönemde geçmiş ilişkilerden öğrenip daha iyi seçimler yapma şansı arttığı için daha iyi seçimler yapabiliyoruz. 

Dünyada sadece 170 tane var! Fenomenlerden lüks saat üzerinden komisyon vurgunu Dünyada sadece 170 tane var! Fenomenlerden lüks saat üzerinden komisyon... Haberi Görüntüle

37'DEN SONRA GERÇEK AŞKI BULMA OLASIĞI DÜŞÜK 

Araştırmacılar, hayatınızın ilk yüzde 37'sinde tanıdığımız insanlarla gerçek aşkı bulma şansınızın çok düşük olduğunu söylüyor. Diyelim ki 40 yaşından önce evlenmek istiyorsunuz ve ilk olarak 15 yaşında çıkmaya başladınız. Bu, 15 ila 27 yaşları arasında çıktığınız kişilerle mutlu sonunuzu bulmanız pek olası değil demektir.

Enkazdan çıkınca köfte, ayran istemişti! İzmir depreminin simge ismi Ayda'nın son hali görenleri şaşırttı! Enkazdan çıkınca köfte, ayran istemişti! İzmir depreminin simge ismi Ayda'nın... Haberi Görüntüle

27 İLE 35 YAŞ AASINDA BULMA OLASILIĞINIZ YÜKSEK 

27 ile 35 arası, daha önce çıktığın herkesten daha iyi olan birini seçmene izin veren bir penceredir. Bunun nedeni, artık geçmiş yüzde 37'ye dönüp bakabilmeniz ve karşılaştırabilmenizdir.27 yaşına gelmeden birlikte olduğun herkes, gerçek aşkı bulmanı sağlayacak sürecin bir parçası. Romantik deneyiminiz, geçmiş ilişkileriniz, onlardan öğrenmenize ve romantik bir partnerden ne beklediğinizi anlamanıza olanak tanır.

Bu ilk aşklar, gözlem yeteneğinizi geliştirerek size en uygun kişiyi tanımanıza yardımcı olur. Yirmili yaşlarınızın sonunda ve otuzlu yaşlarınıza girerken, yeterince olgun ve deneyimli olacak ve ilişkilerde aradığınız şey konusunda daha gerçekçi bir beklentiye sahip olacaksınız.

Ölümcül turizm hizmeti! Antalya'da görenler gözlerine inanamadı: Denizin ortasında at turu! Ölümcül turizm hizmeti! Antalya'da görenler gözlerine inanamadı: Denizin ortasında at... Haberi Görüntüle

"AŞK HER ZAMAN SAYILARIN  ÖTESİNE GEÇER"

Tüm bu matematik şeylerini bilmeden bile bunu bir şekilde yaptığımızı fark etmiş olabilirsiniz.Potansiyel “evlilik materyallerini” ancak yirmili yaşlarımızın ortalarından sonlarına geldiğimizde ciddi olarak düşünmeye başlarız.Dr. Fry'ın teorisi, insan davranışını matematikle çelişir, ancak aşk her zaman sayıların ötesine geçer. 

Matematik yalan söylemez ama kalp de yalan söylemez. Yani 27 yaşından önce hayatınızın geri kalanını birlikte geçirmeyi hayal edebileceğiniz birini bulduysanız, bu onun gerçek aşkınız olmadığı anlamına gelmez.Bilim insanları, mükemmel eşleşmenize en çok hangi yaşta rastlayacağınızı hesapladı. Matematikçi Dr. Hannah Fry'e göre, insanların gerçek aşkı bulma olasılığı en yüksek olan yaş aralığı 27-35, çünkü bu dönemde geçmiş ilişkilerden öğrenip daha iyi seçimler yapma şansı arttığı için daha iyi seçimler yapabiliyoruz. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading