Yandex Metrica

Bilgehan Baykal kimdir? Deniz Çakır kiminle evlendi? Bilgehan Baykal ne iş yapıyor, oyuncu mu?

Bilgehan Baykal kimdir? Deniz Çakır kiminle evlendi? Bilgehan Baykal ne iş yapıyor, oyuncu mu?

Ünlü dizi oyuncusu Deniz Çakır 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Bilgehan Baykal ile dünya evine girdi. Magazin gündeminde yer alan haberlerin ardından Bilgehan Baykal kimdir? Deniz Çakır kiminle evlendi? Bilgehan Baykal ne iş yapıyor, oyuncu mu? soruları gündeme geldi. Çiftin nikahına aile yakınları ve dostları katıldı. Ekonomi alanındaki çalışmalarıyla bilinen Bilgehan Baykal aynı zamanda Galatasaray Kulübü Genel Kurul üyesidir.

Genel

20.05.2024, 22:53

Yaprak Dökümü dizisinde Ferhunde karakteri ile hafızalara kazınan ve daha sonrasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Masumiyet gibi dizilerde rol alan Deniz Çakır 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi ile dünya evine girdi. Deniz Çakır-Bilgehan Baykal  çiftinin nikah törenlerine aile yakınları ve dostları katıldı. Çiftin nikâh şahitleri arasında oyuncu ve şarkıcı Zuhal Olcay vardı. Magazin gündeminde yer alan evlilik haberlerinin ardından Bilgehan Baykal kimdir? sorusu sıkça sorulmaya başlandı.

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini... Haberi Görüntüle

BİLGEHAN BAYKAL KİMDİR?

Bilgehan Baykal ünlü dizi oyuncusu Deniz Çakır ile yaklaşık olarak 2 yıldır birliktelik yaşıyordu. 

Bilgehan Baykal ile Deniz Çakır düzenlenen sade bir törenle dünya evine girdi.1975 yılında dünyaya gelen Bilgehan Baykal 2023 yılı itibari ile 48 yaşındadır. 

İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü'nden mezundur. 

University of Maine'de Pre-MBA, Henley Management School'da MBA ve Marmara Üniversitesi'nde yüksek lisans eğitimini tamamlayan Bilgehan Baykal iş insanıdır. 

Bilişim sektöründe faaliyet gösteren Bilgehan Baykal aynı zamanda ekonomi yazıları kaleme alıyordu. Bilişim sektöründe faaliyet gösteren bir şirketin kurucusu ve CEO’sudur. 

Bilgehan Baykal'ın "Teknik Değişimin Ekonomisi” kitabı bulunuyor. 

Bilgehan Baykal Galatasaray Spor Kulübü genel kurul üyesi olan bir isim.

Türkiye Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı (TÜSES) yönetim kurulu üyesi olarak çalışamlarına devam ediyor. 

Baykal, TÜSES’in yayın organlarından olan TÜSES Dergisi’nde de yazılar yazıyor.

Bilgehan Baykal Galatasaray Spor Kulübü genel kurul üyesidir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading