Sitede Ara

Bir 'dirilme' olayı daha! Öldü denilen kadın gasilhanede canlandı! İşte o anlar kameralara böyle yansıdı...

Fatih'te cenaze namazı sırasında yaşadığı ortaya çıkan ve hastaneye kaldırıldıktan sonra hayatını kaybeden 89 yaşındaki Halit Bayşu'ndan sonra bir dirilme haberi da Hatay'dan geldi.

Genel

14.10.2024, 18:22

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde öldü denilen kadının gasilhanede yaşadığı ortaya çıktı. Ambulans ile tekrar hastaneye götürülen kadın hayatını bu kez yaşamını yitirdi. 

Oğluna hasret yaşıyordu: Şehit annesi, evini müzeye çevirdi: Balmumu heykeliyle her gün sohbet ediyor Oğluna hasret yaşıyordu: Şehit annesi, evini müzeye çevirdi: Balmumu heykeliyle... Haberi Görüntüle

BENZER OLAY FATİH'TE YAŞANMIŞTI 

Geçtiğimiz hafta Fatih​'te 84 yaşındaki Halit Bayşu'nun cenaze töreninde tabuttan nefes sesi gelmişti ve yapılan incelemelerin ardından yaşlı adamın yaşadığı belirlenmişti.Yaşlı adam​ hemen hastaneye kaldırılmış fakat yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamamıştı. Henüz olayın üzerinden bir hafta geçmişken, Hatay​'dan gelen görüntüler görenleri şaşırttı. 

Havalar yine şaşıtıcak! Yazlıklarınızı sakın kaldırmayın! Pastırma sıcakları geliyor:  İşte herkesin kavrulacağı o tarih Havalar yine şaşıtıcak! Yazlıklarınızı sakın kaldırmayın! Pastırma sıcakları geliyor: İşte... Haberi Görüntüle

GASİLHANEDE DİRİLDİ

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde öldü denilen kadının gasilhanede yaşadığı ortaya çıktı. Skandal olay cep telefonu kamerasıyla kaydedilirken, öldü sanılan kadın da hastaneye kaldırıldı. Fakat yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading