Birgün yazarı Timur Soykan'ın Halk TV'deki 'Suriye'de çocukları Türkiye öldürdü' iftirası

Birgün yazarı Timur Soykan'ın Halk TV'deki 'Suriye'de çocukları Türkiye öldürdü' iftirası

Türkiye'yi hedef alınan yayınlarıyla bilinen Halk TV'de Ayşenur Arslan'ın konuğu Birgün yazarı Timur Soykan, Türkiye'ye iftira atarak Suriye'de rejimin katlettiği insanların ölümünden sorumlu tuttu.

Genel

22.03.2024, 13:31

Türkiye aleyhine yayınlar yapan Halk TV, bu defa Suriye'de rejimin katlettiği çocuklar üzerinden yeni bir skandala imza attı.

Daha önce CNN Türk'ten kovulduğu gibi Halk TV'den de kovulan fakat soluğu yeniden CHP'li Halk TV'de alan Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya mahallesi programı yeni bir skandala sahne oldu. Arslan'ın yayın konuğu Birgün gazetesi yazarlarından Timur Soykan'ın, Suriye üzerinden Türkiye'ye yönelik sarfettiği sözler tepkilere yol açtı. Yayın sırasında konuşan Timur Soykan, zalim Esed rejiminin katlettiği Suriyeliler üzerinden kara propaganda yaptı. Soykan, adeta Esed'i aklamaya çalışır bir tutum söyleyerek, "Suriye'de binlerce çocuğun ölmesine, kadının ölmesine, insanın ölmesine neden olduk" sözleriyle, Suriye'de güvenliğin tesisi için girişimlerde bulunan ve bazı bölgelerini terörden temizleyen Türkiye'ye yönelik çirkin itham ve iftiralarda bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading