Sitede Ara

CHP belediyesi sayesinde Adalar'da çöp kokusu yükseliyor! İstanbul'un en nezih ilçesi 70'li yıllarına geri döndü

CHP belediyesi sayesinde Adalar'da çöp kokusu yükseliyor! İstanbul'un en nezih ilçesi 70'li yıllarına geri döndü

CHP belediyeciliği geçtiğimiz günlerde Bartın'da başarısızlığını kanıtlamıştı. Şimdi ise aynı manzara İstanbul'un en nezih ilçesi olan Adalar'da görüldü.Bartın'da çöp sorunuyla baş edemeyen Chp belediyesi, gündeme Adalar belediyesiyle geldi. Adalar'da başlattığı çöp toplama yöntemi büyük tepki topladı.   

Genel

07.10.2024, 11:59

Bartın'da yaşanan çöp manzarasının soruşturması sürerken, farklı bir durumu Adalar'da görüldü. Adalar Belediyesi, yeni çöp toplama yöntemiyle gündeme geldi. Belediye'nin çöp toplama şekli söz konusu oldu. Belediye tarafından yapılan çöp toplama hizmetinin kasası açık kamyonetlerle toplaması tepki topladı. 

Öğretmenleri rahatlatan uygulama! MEB düğmeye bastı: Randevuyla okula gelecekler Öğretmenleri rahatlatan uygulama! MEB düğmeye bastı: Randevuyla okula gelecekler Haberi Görüntüle

ADALARDAN ÇÖP KOKUSU YÜKSELİYOR

Adalar'da mahalle aralarında ve ana caddelerde, üstü açık ve etrafa çöp suyu sızdıran kamyonetlerle çöp toplama işlemi yapıldığı sıkça görülüyor. Bu araçlar çöp toplarken zaman zaman yürüyüş yollarında ada sakinlerinin karşısına çıktığı söyleniyor.

Mağaradan fosil değil insan çıktı! 188 yaşında olduğu iddia edilen esrarengiz adamın gizemi ne? Mağaradan fosil değil insan çıktı! 188 yaşında olduğu iddia edilen... Haberi Görüntüle

HALK BU DURUMA TEPKİLİ

Çöp toplama sırasında belediye çalışanları, büyük çöp kutularındaki atıkları elleriyle alarak bu kamyonetlere yüklüyorlar. Adalar'da halkın yoğun olduğu caddelerde bu kamyonetlerin görülmesi, araçlardan akan yağ ve çöp sularının sokaklarda bıraktığı izler ise halkı büyük şekilde rahatsız ediyor. Yerel halk için en büyük sorun eskiden atların bıraktığı dışkı kokusuydu. Adalar'ın şimdi en büyük sorunu ağır çöp kokusuyla başa çıkmak oldu. 

Katil Semih Çelik'in evinde bulunan objeler şok etkisi yarattı! Cinayetlerin karanlık yüzünü gösterdi… Katil Semih Çelik'in evinde bulunan objeler şok etkisi yarattı! Cinayetlerin... Haberi Görüntüle

BARTIN'DA NELER OLMUŞTU?

CHP'li belediyenin yönetiminde olan Bartın'da Karasu köyü İnkumu tatil beldesi tepesinde bulunan, kent merkezi ile ilçe ve beldeler olmak üzere 8 belediye ve İl Özel İdaresince köylerden toplanan çöplerin atıldığı vahşi depolama alanının dolması nedeniyle bölgeye ulaşımın sağlandığı yaklaşık 1 kilometrelik yolda çöp yığınları oluştu.

ÇÖP SULARI DEREYE KARIŞTI 

Boğaz Mahallesi'ne ulaşan yolun kapandığı ve Bartın Irmağı mevkisine kadar gelen çöp yığınlarından akan sıvıların da yağmur sularıyla ırmağa karıştığı ortaya çıktı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, günlük yaklaşık 150 ton çöpün taşındığı alanda vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine inceleme başlattı. Çöp yığınların oluştuğu bölgede çöplerin iş makinesi yardımıyla kenar bölgelere alınarak yolun açılmaya çalışıldığı bölgedeki kirlilik havadan da görüntülendi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading