Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna attı!

İstanbul Beylikdüzü'nde mide bulandıran bir olay daha yaşandı. İstanbul'da çocuk parkında uygunsuz hareketlerde bulunan şahıs, vatandaşlar tarafından çöpe atıldı.

Genel

16.10.2024, 15:00

Beylikdüzü'nde bulunan bir çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, bir anne çocuklarını parkına götürdü. Biri kız diğeri erkek çocuğu olan çocukları oyun oynadıktan sonra dinlenmek için bir banka oturdu. O sırada çocuk parkına gelen henüz kimliği belirlenmeyen şahıs banka oturarak çocukları izledi. Ardından bankta otururken çocukları izleyerek uygunsuz hareketler yaptı.

Memur olmak isteyenlere müjde! Kamuda 13 binden fazla istihdam fırsatı: İşte alınacak kurumların listesi... Memur olmak isteyenlere müjde! Kamuda 13 binden fazla istihdam fırsatı:... Haberi Görüntüle

VATANDAŞLAR O KİŞİYİ ÇÖPE ATTI 

Durumu fark eden anne telefonunu çıkartarak o anları kayıt altına aldı. Videoda annenin "burada çocuklar var orada pislik yapıyor adam hiç utanmıyor ve çocuklara bakıyor " dediği duyuluyor. Şahsı linç etmek isteyen vatandaşlar en sonunda tacizci sapığı çöp kutusuna attı. O anlar sosyal medyada da paylaşıldı, kullanıcılar uygunsuz hareketlerde bulunan şahsın gerekli cezayı alması talebinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading