Yandex Metrica

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor!

E-Devlet'te hizmete açıldı! Kuyruklara son: Yeni uygulama milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor!

E-Devlet sisteminde vatandaşların işini kolaylaştıracak bir hizmetin daha hayata geçirildiğini duyurdu. Milyonlarca araç sahiplerine rahat nefes aldıracak uygulama bugün itibarıyla başladı.

Genel

24.07.2024, 16:42

E-Devlet sistemine milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren yeni bir özellik daha eklendi. Sigorta eksperi raporu artık e-devlet'te vatandaşların hizmetine sunulacak. 

Adak kurbanı olanlar dikkat: Bağışlarınızı ihtiyacı olanlara Kızılay'la kolayca ulaştırabilirsiniz Adak kurbanı olanlar dikkat: Bağışlarınızı ihtiyacı olanlara Kızılay'la kolayca ulaştırabilirsiniz Haberi Görüntüle

SİGORTA EKSPERİ RAPORU ARTIK E-DEVLET'TE

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Sigorta Eksperleri İcra Komitesi Başkanı Ahmet Nedim Erdem, yürürlüğe giren uygulamayla sigortalı ve hak sahiplerinin, araçları için trafik ve kasko sigortası kapsamında düzenlenen sigorta eksperi raporlarını e-Devlet uygulaması üzerinden görüntüleyebildiklerini ifade etti. 

Erdem, yaptığı yazılı açıklamada, daha önce sigortalı ve hak sahiplerinin e-Devlet üzerinden eksper atayabilmelerine yönelik uygulamanın devreye girdiğini hatırlattı.

Dünyada sadece 170 tane var! Fenomenlerden lüks saat üzerinden komisyon vurgunu Dünyada sadece 170 tane var! Fenomenlerden lüks saat üzerinden komisyon... Haberi Görüntüle

EKSPER KUYRUKLARINA SON 

Yeni bir uygulamanın söz konusu uygulamanın devamı olarak yürürlüğe konulduğunu bildiren Erdem, yeni hizmetle ilgili şu açıklamalarda bulundu; Sigortalı ve hak sahipleri, e-Devlet uygulaması üzerinden, trafik ve kasko sigortası kapsamında araçları için düzenlenen sigorta eksperi raporlarını görüntüleyebilmektedir. Sigortalıların hak ve menfaatlerinin korunmasına hizmet edecek bu uygulama, eksper ofislerindeki yoğunluğun azaltılmasına da katkı sağlayacak.

Erdem, çalışmada emeği geçen Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi ve TÜRKSAT yetkililerine teşekkür etti.

 

 

 

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading