Görüntüler İstanbul'da kayda alındı: Tüm ilçeyi karış karışı çırılçıplak dolaştı!

İstanbul Esenyurt'ta kaydedilen bir görüntü izleyenleri hayrete düşürdü. Görüntülerde çırılçıplak soyunduğu görülen bir şahsın, sokakları karış karış gezdi. 

Genel

05.10.2024, 17:44

Bugün sabah saatlerinden çırılçıplak soyunan bir şahıs, birçok mahalleyi bu şekilde hiç kimseyi umursamadan gezdi. Vatandaşlar tarafından kaydedilen çıplak adamın görüntüleri kısa süre içerisinde viral oldu.

MFÖ grubunun acı günü! Usta sanatçı Mazhar Alanson evlat acısı yaşadı... MFÖ grubunun acı günü! Usta sanatçı Mazhar Alanson evlat acısı... Haberi Görüntüle

SOKAKLARDA ÇIRIÇIPLAK DOLAŞTI 

İstanbul Esenyurt'ta kaydedilen bir görüntü izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı. Görüntülerde çırılçıplak soyunduğu görülen bir şahsın, cadde ve sokaklarda rahatça dolaştığı görülüyor.

Okul gezisi felaketle sonuçlandı: Çocukları taşıyan otobüs yandı: Birçok çocuk öldü Okul gezisi felaketle sonuçlandı: Çocukları taşıyan otobüs yandı: Birçok çocuk... Haberi Görüntüle

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Kısa sürede viral olan görüntüde hem soyunan adamın hem de çevrede duruma tanıklık edenlerin rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading