Yandex Metrica

Sitede Ara

Güzellik kraliçesi vahşi cinayete kurban gitti: Boğulup püre haline getirildi!

Güzellik kraliçesi vahşi cinayete kurban gitti: Boğulup püre haline getirildi!

Eski İsviçreli güzellik kraliçesi Kristina Joksimovic, eşi tarafından korkunç bir cinayete kurban gitti. Kristina'nın 41 yaşındaki eşi Thomas cansız bedenini 'püre hale getirdiğini itiraf etti. 

Genel

12.09.2024, 14:14

İsviçre'deki kan donduran cinayetin detayları ortaya çıktı. Ülkenin 38 yaşındaki eski güzellik kraliçesi Kristina Joksimovic, evinde öldürülmüş halde bulundu. Kristina'nın 41 yaşındaki eşi Thomas polis tarafından gözaltına alındı. Thomas, ilk olarak serbest bırakılması için başvuru yaptı fakat ardından cinayeti itiraf etti. 

Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren karar: LGS'de o soru iptale edildi! İşte o soru ve iptal edilme gerekçesi... Milyonlarca öğrenciyi ilgilendiren karar: LGS'de o soru iptale edildi! İşte... Haberi Görüntüle

EŞİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ 

BZ Basel'in haberine göre, İsviçre'nin gündemine oturan vahşi cinayette Thomas, iki kızının annesini öldürdüğünü itiraf ederken, Kristina'nın daha önce kendisine bıçakla saldırdığını bu yüzden kendisini korumak için öldürdüğünü ifade etti.  Fakat yetkililer, meşru müdafaa olduğuna dair herhangi bir kanıt bulamadı. 

Bakan Murat Kurum sosyal medyadan paylaştı: Mansur Yavaş'ı kabul etti! Bakan Murat Kurum sosyal medyadan paylaştı: Mansur Yavaş'ı kabul etti! Haberi Görüntüle

ÖNCE BOĞDU SONRA PÜRE HALİNE GETİRDİ 

Kristina Joksimovic'in ölüm nedeninin boğulma olduğu ortaya çıktı. Otopsi raporuna göre, Kristina'nın bıçak ve bahçe makasıyla parçalandığı ortaya çıktı. Raporda, vücudunun bazı parçalarının el blenderi ile parçalanarak "püre haline getirildiği" ve kimyasal bir solüsyonda eritildiği tespit edildi. 

Thomas, Kristina'nın cesedinin bulunmasından bir gün sonra tutuklandı. İfadesinde ise eşini ölü bulduğunu, panikle çamaşır odasında cesedini parçaladığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

2

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading