Yandex Metrica

Sitede Ara

İETT'den kış tarifesi duyurusu: Bugünden itibaren başladı!

İETT'den kış tarifesi duyurusu: Bugünden itibaren başladı!

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), tarafından yapılan açıklamaya göre, bugünden itibaren kış tarifesi başladı. Yeni sefer saatlerine ilişkin bilgilere, İETT'nin resmi internet sitesi ve "Otobüsüm Nerede" uygulaması üzerinden bakılabilir.   

Genel

09.09.2024, 12:29

İETT, 9 Eylül'den itibaren kış tarifesinin başlayacağını duyurdu. Kış dönemi için güncellenen sefer saatleri, İstanbul'un toplu taşıma ihtiyacını daha etkin karşılamayı amaçlıyor. Yapılan açıklamadan sonra İETT kış tarifesi nedir? sorusu arama motorlarında araştırılmaya başlandı. 

İETT'den kış tarifesi duyurusu: Bugünden itibaren başladı! İETT'den kış tarifesi duyurusu: Bugünden itibaren başladı! Haberi Görüntüle

İETT KIŞ TARİFESİ NEDİR?

İETT tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, "9 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren kış dönemi sefer saatlerimiz geçerli olacaktır. Güncel sefer saatlerimizi öğrenmek için http://iett.istanbul web sitemizi veya Otobüsüm Nerede uygulamamızı ziyaret edebilirsiniz" denildi. Yeni sefer saatlerine ilişkin bilgilere, İETT'nin resmi internet sitesi ve "Otobüsüm Nerede" uygulaması üzerinden erişilebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading