İş başvurusundan beklenen cevap 48 yıl sonra geldi: Posta kutusunu açınca gözlerine inanamadı

İş başvurusundan beklenen cevap 48 yıl sonra geldi: Posta kutusunu açınca gözlerine inanamadı

İngiltere'de beklenmedik bir olay yaşandı. 1976 yılında iş başvurusu yapan kadın 48 yıl sonra yanıt alabildi. Neden 48 yıl sonra dönüş sağladır? İşte haberin detayı...  

Genel

07.10.2024, 14:46

İngiltere'nin Lincolnshire bölgesinde yaşayan 70 yaşındaki Tizi Hodson, 1976 yılının Ocak ayında motosikletli bir akrobat olarak çalışmak için iş başvurusu yaptı.  Ancak mektupla başvuru yaptığı işten cevap alamadı.

70 yaşına gelen kadın, 48 yıl önce yaptığı iş görüşmesi için olan mektubu ve cevap yazısını elinde görünce şok oldu. Tizi Hodson'ın başvuru mektubunun, tüm bu yıllar boyunca başvurduğu işten cevap gelmediğini düşünürken, cevap yazısının postanedeki çekmecenin arkasında kaldığını fark ediyor.

Katil Semih Çelik'in evinde bulunan objeler şok etkisi yarattı! Cinayetlerin karanlık yüzünü gösterdi… Katil Semih Çelik'in evinde bulunan objeler şok etkisi yarattı! Cinayetlerin... Haberi Görüntüle

MEKTUP HERŞEYİ AÇIKLIYORDU 

Posta kutusunun arkasında kalan mektubu görünce şaşkına dönen Hodson,"Bu işten neden haber gelmediğini hep merak etmiştim. Artık biliyorum" dedi. Gönderilen mektup, aslında başına nelerin geldiğini belirtiyordu. Gönderilen mektubun üst kısmında el yazısıyla şu metin yazıyordu:

"Staines Postanesi'nden geç gönderim. Çekmecenin arkasında bulundu. Yalnızca 50 yıl gecikmeyle."

Mektubun kendisine geri gelmesinin şokunu yaşayan Hodson, "50 kez ev değiştirmeme ve hatta 4-5 kez ülke değiştirmeme rağmen beni nasıl bulduklarını bilmiyorum, bu muamma. Londra'daki dairemde bu mektubu yazdığımı çok net hatırlıyorum. Her gün yanıt gelmesini bekledim ancak hiçbir şey gelmedi. Bu beni çok üzmüştü çünkü gerçekten de motosikletli bir akrobat olmayı çok istiyordum." ifadesini kullandı.

Öğretmenleri rahatlatan uygulama! MEB düğmeye bastı: Randevuyla okula gelecekler Öğretmenleri rahatlatan uygulama! MEB düğmeye bastı: Randevuyla okula gelecekler Haberi Görüntüle

İŞ BAŞVURULARINA DEVAM ETTİ 

Cevap gelmeyeceğini düşünerek iş aramaya devam eden Hodson, Afrika'ya seyahat etmiş, yılan terbiyecisi ve at yetiştiricisi olarak çalışmış. Orada akrobasi uçağı uçurmayı öğrenmiş ve uçuş eğitmeni olmuş.

Daha sonrasında kendisine geri gönderilen mektuba dikkatle bakan Hodson, "Akrobat arayışıyla ilan verenlerin benim kadın olduğumu fark etmemelerine çok dikkat etmişim. Mülakata bile almayacaklarını düşünmüşüm. Aptalca demişim ki, bu işi yaparken kaç kemiğimin kırılabileceğini umursamıyorum. Şimdi gençliğimle konuşma şansım olsa, yaptığım her şeyi yeniden yapmasını söylerdim. Birkaç kemiğimi kırmış olsam da çok güzel bir yaşamım oldu"dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading