Yandex Metrica

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti!

İstanbul'da vahşet: Temizlik ilanından çağırıp genç kızı öldürdü! Ceset parçalarını sakladığı yerler tüyler ürpertti!

İstanbul'da 20 gündür kayıp olan 21 yaşındaki genç kızın vahşice cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Sosyal medyadan ev temizliği ilanı veren güvenlik görevlisi, evine gelen genç kızı öldürdü, cesedini paramparça ederek kutuya yerleştiren katil o kutuyla işyerine geldi.   

Genel

12.07.2024, 21:10

Bugün sabah saatlerinde Beylikdüzü'nde bir inşaatın önünden geçen çevre sakinleri yolda bir insan uzvuna rastladı, vatandaşlar durumu hemen polise ihbar etti. Polis ekipleri son 20 gündür kayıp olan 21 yaşındaki genç kızın izini sürüyordu. Bu ihbarın üzerine hemen bölgeye giderek kayıp olan genç kızın olabileceğinden şüphe ettiler.

Polis ekipleri son 20 gündür kayıp olan 21 yaşındaki genç kızın izini sürüyordu. Bu ihbarın üzerine hemen bölgeye geldiler.

Sosyal medya bu röportajı konuşuyor! Binadakilerin yüreğini hoplatan olay onun umrunda değil: Artık patron benim! Sosyal medya bu röportajı konuşuyor! Binadakilerin yüreğini hoplatan olay onun... Haberi Görüntüle

POLİSLER İNSAN UZVU BULDU

Olay yerindeki telde ve topraktaki ayak boyutundaki göçükleri fark eden ekipler şantiyeye girdi. Kokuyu takip eden ekiplerin karşısına merdiven boşluğu çıktı. Merdiven boşluğundan aşağı eğilip baktıklarında 1 metre 10 santim boyunda su birikintisi, suyun üzerinde de yine insan uzuvları yer alıyordu. 

Üsküdar Belediyesi nasıl görmez? Üsküdar Yeni Valide Camii silüetini bozan binaya tepki yağdı! Üsküdar Belediyesi nasıl görmez? Üsküdar Yeni Valide Camii silüetini bozan... Haberi Görüntüle

GENÇ KIZ 21 GÜNDÜR KAYIPTI

Tam 6 parça insan uzvu olduğu fark edildi. Uzuvlar Adli Tıp'a gönderildi. Parmak izinden yapılan DNA analizinde, bu parçaların 20 gündür kayıp olan 21 yaşındaki genç kıza ait olduğu ortaya çıktı.

Her iki yön trafiğe kapatılacak! İBB'den D-100’de iki hafta sürecek çalışma! Her iki yön trafiğe kapatılacak! İBB'den D-100’de iki hafta sürecek... Haberi Görüntüle

CESET PARÇALARINI İŞYERİNE TAŞIMIŞ

Olayla ilgili bir şüpheli gözaltına alındı. O kişi  şantiyeye çok yakın bir markette güvenlik görevlisi olarak çalışıyordu. O parçaları da kutuya koyup işyerine geldi, mesaisinin ardından, herkes gittikten sonra kutudan tek tek kızın uzuvlarını alıp şantiyeye attı.

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

4

2

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading