Sitede Ara

Kanlı aile tartışması! Damat tüm aileye bıçakla saldırdı: 2 ölü 2 yaralı!

Balıkesir Edremit'te eşinden ayrılma aşamasında olan cani eş, kayınvalidesini ve baldızını öldürdü. Dehşet saçan damat eşi ile kayınababasını yaraladı. 

Genel

14.10.2024, 13:32

Balıkesir’in Edremit ilçesinde kendisinden ayrılmak isteyen eşiyle konuşmak için gelen adam eşine ve ailesine bıçakla saldırdı. Eşinin annesi ve kız kardeşini öldüren saldırganın bıçak darbeleri nedeniyle eş ile babası ise yaralandı. Yaralanan kadının durumunun ağır olduğu belirtildi.

Okul gezisi felaketle sonuçlandı: Çocukları taşıyan otobüs yandı: Birçok çocuk öldü Okul gezisi felaketle sonuçlandı: Çocukları taşıyan otobüs yandı: Birçok çocuk... Haberi Görüntüle

KONUŞMAYA GELDİĞİ EVDE TARTIŞMAYA BAŞLADI 

Edremit ilçesinde M.Ö., ayrılmak üzere olduğu kadın ile konuşmak için geldi. M.Ö., eşi Nezihe Nurçin Ö., kayınpederi Ali Rıza Kaya, kayınvalide Sevim Kaya ve eşinin kardeşi Gülçin Kaya ile tartışmaya başladı.

İstanbul su kriziyle yüz yüze: Barajlar alarm veriyor İstanbul su kriziyle yüz yüze: Barajlar alarm veriyor Haberi Görüntüle

DAMAT BIÇAKLA TÜM AİLEYE SALDIRDI 

Çıkan tartışmada M.Ö., bıçakla aileye saldırdı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi.

İstanbul'da kan donduran olay: Beşikteki bebeği 7. kattan aşağı attı! İstanbul'da kan donduran olay: Beşikteki bebeği 7. kattan aşağı attı! Haberi Görüntüle

İKİ KİŞİ ÖLDÜ 

Saldırıda Gülçin Kaya aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde, kayınvalide Sevim Kaya ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Meteoroloji'den uyarı geldi! Sıcaklıklar daha da düşecek Meteoroloji'den uyarı geldi! Sıcaklıklar daha da düşecek Haberi Görüntüle

İKİ KİŞİ YARALANDI 

Aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Nezihe Nurçin Ö. Körfez Hastanesi’nde ameliyata alınırken, Ali Rıza Kaya ise elinden aldığı bıçak darbeleri ile yaralandı.Katil zanlısı M.Ö., jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading