Katil Semih Çelik'in evinde bulunan objeler şok etkisi yarattı! Cinayetlerin karanlık yüzünü gösterdi…

Katil Semih Çelik'in evinde bulunan objeler şok etkisi yarattı! Cinayetlerin karanlık yüzünü gösterdi…

Dün akşam saatlerinde İstanbul'un Fatih ilçesinde tüyler ürperten iki kadın cinayeti işlendi. 19 yaşında kasap olduğu bilinen katil Semih Çelik, evinde düzenlenen arama çalışmalarında ekipler, değişik türde objelere rastladı.

Genel

05.10.2024, 17:16

İstanbul Fatih'te 19 yaşındaki iki kadını öldüren şahısla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı. Kasap olduğu öğrenilen şahsın önce sevgilisi olan A.H.'yi boğazını keserek öldürdüğü, daha sonra eski sevgilisi İ.U.'yu bıçakla nizami şekilde 6 parçaya ayırarak Edirnekapı surlarına götürdüğü belirlendi. İ.U.'nun başını surlardan atıp kendisi de intihar eden şahsın evinden çıkanlar şok etkisi yarattı. Katil Semih Çelik'in evindeki tüyler ürperten resim ve objeleri olayı daha da derinleştirdi.

EVİNDE DİNİ OBJELER BULUNDU

İstanbul'da yaşanan korkunç cinayetlerin ardındaki isim olan Semih Çelik, takıntı haline getirilen eski sevgililerini katlederek öldürdü. Olayların ardından intihar eden Çelik'in odasında yapılan aramalarda İsa heykeli, hac işareti ve Hıristiyanlığı simgeleyen çeşitli semboller bulundu. Bu durum, cinayetlerin arka planında ne gibi psikolojik olayların olduğu merak konusu haline geldi.

KATİLİN ODASINDA ÇIKANLAR ŞOK ETKİSİ YARATTI

Semih Çelik'in psikolojik durumu ve cinayetlerin motivasyonu üzerine birçok spekülasyon yapılırken, katillerin odalarında bulunan semboller, toplumsal ve dini boyutlarıyla dikkat çekti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hüseyin Can Yosuntaş

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading