Yandex Metrica

Köprüler ve otoyollarda araçlar durdu! Okullar açıldı: İstanbul'da trafik kilitlendi!

Köprüler ve otoyollarda araçlar durdu! Okullar açıldı: İstanbul'da trafik kilitlendi!

İstanbul'da haftanın ilk iş günü olması ve 2024-2025 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle sabah saatlerinde trafik kilitlendi. Trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 47, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 54 ölçüldü.  

Genel

09.09.2024, 10:15

Yaz tatilinin sona ermesinin ardından sabah erken saatlerde başlayan okul mesaisi dolayısıyla megakentin Anadolu ve Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolu, TEM Otoyolu ile bağlantı yollarında trafik kilitlendi.

Son dakika... İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı! Son dakika... İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı! Haberi Görüntüle

KÖPRÜ VE TÜNELLERDE ARAÇ YOĞUNLUĞU OLUŞTU 

Anadolu Yakası'nda 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişleri ve bağlantı yollarında araç yoğunluğu meydana geldi. Avrasya Tüneli Anadolu-Avrupa istikametinde oluşan yoğunluk, Göztepe mevkisine kadar uzandı.

TEM Otoyolu'nun Edirne istikametindeki Ataşehir mevkisinde araçlar ağır ilerliyor. Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolunun farklı noktalarında yer yer trafik yoğunluğu yaşanıyor.

İETT'den kış tarifesi duyurusu: Bugünden itibaren başladı! İETT'den kış tarifesi duyurusu: Bugünden itibaren başladı! Haberi Görüntüle

TRAFİK YOĞUNLUĞU AVRUPA YAKASINDA YÜZDE 47 ANADOLU YAKASINDA YÜZDE 54

Cevizlibağ'da Ankara istikametine doğru başlayan araç trafiği, Halıcıoğlu'na kadar sürüyor. Çağlayan mevkisi Zincirlikuyu istikametinde de araçlar ağır ilerliyor.Kentte toplu ulaşımda da bazı bölgelerde kısmi yoğunluklar yaşanıyor. İBB Cep Trafik Haritası verilerine göre, sabah erken saatlerinde trafik yoğunluğu Avrupa Yakası'nda yüzde 47, Anadolu Yakası'nda ise yüzde 54 ölçüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading