Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı? Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı? Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi dizisi yeni bölümleri ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Türk televizyon tarihinin soluksuz izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi bu kez KAOS ile izleyicileri ekran başına bağlayacak. Necati Şaşmaz'dan gelen son fotoğraf sonrası Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı? Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? soruları dizi severler tarafından sorulmaya başlandı.

Genel

18.05.2024, 21:26

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Kurtlar Vadisi Kaos adıyla yayınlanması beklenen dizi şimdiden büyük bir heyecanla beklenmeye başlandı. Dizinin çıkış tarihine dair henüz resmi bir açıklama gelmese de iddialar Kurtlar Vadisi hayranlarını heyecanlandırmaya yetti. Polat Alemdar rolünü yeniden canlandırması beklenen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz'dan gelen fotoğraf herkesi heyecanlandırdı.

Memur olmak isteyenlere müjde! Kamuda 13 binden fazla istihdam fırsatı: İşte alınacak kurumların listesi... Memur olmak isteyenlere müjde! Kamuda 13 binden fazla istihdam fırsatı:... Haberi Görüntüle

KURTLAR VADİSİ KAOS FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Necati Şaşmaz yeni diziside yeniden Necati Şaşmaz karakterini canlandıracak. Kaos, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin devamı niteliğinde olacak. Kurtlar Vadisi Kaos dizisi fragmanı henüz yayımlanmadı. Dizi çekimlerinin tamamlanmasının ardından ilk fragmanın gelmesi bekleniyor. 

kurtlar_vadisi_kaos.webp

Ünlülerin şifacısı olarak biliniyordu! Bostan Baba'nın organik bostanı uyuşturucu tarlası çıktı! Ünlülerin şifacısı olarak biliniyordu! Bostan Baba'nın organik bostanı uyuşturucu tarlası... Haberi Görüntüle

KURTLAR VADİSİ KAOS HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin Exxen platformunda yayınlanacağı iddiaları internette yer alıyor ancak konuya dair ne yapımcılardan ne de Exxen'den resmi açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading