Kuşadası'nda tatlı hayat: Başkan belediye kasasıyla seyahate çıktı

Kuşadası'nda tatlı hayat: Başkan belediye kasasıyla seyahate çıktı

Türkiye deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalışırken Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, 3 ülkeyi kapsayan gezi için belediye kasasından tam 2,5 milyon lira harcadı.

Genel

15.02.2024, 08:11

50 bin insanın hayatına mâl olan depremler 1,5 milyon kişiyi evsiz bıraktı; yüzbinlerce vatandaş çadırda, konteynerde yaşıyor ancak bu acı tabloyu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde umursayan yok. 

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, herkesin depremzedeler için seferber olduğu şu günlerde ekibiyle birlikte 3 ülkeyi kapsayan seyahate çıkmaya hazırlanıyor. CHP'li Günel, lüks seyahati için belediye kasasından tam 2 milyon 436 bin TL harcayacak. 

Başkan Günel ve yakın çevresini Almanya, Polonya, sonrasında da Amerika'ya götürecek programın giderleri için geçtiğimiz günlerde hizmet alım ihalesi düzenlendi. 15 Şubat'ta yayınlanan ihaleyi kazanan şirket, 2 Mart'taki ilana göre By Seyahat Turizm Organizasyon ve Ticaret Limited Şirketi oldu. 

Sözkonusu şirket, Günel ve arkadaşlarını 7-9 Mart'ta ITB Berlin Fuarı'na, 16-18 Mart'ta ITTF Varşova Fuarı'na, 27-30 Mart'ta ise Seatrade Cruise Global Miami Fuarı'na götüreceğini vaat etti.

Türkiye depremin yaralarını sarmaya çalışırken Kuşadası Belediyesi'nin organizasyon, ulaşım, transfer, yeme-içme, konaklama, tanıtım kitapçıkları, anahtarlık, kargo ve nakliye giderleri dahil 3 ülke gezisi için yaklaşık 2,5 milyon lira harcaması tepki çekti. 

CHP'li Günel, ekibiyle birlikte seyahatinin ilk durağı olan Berlin'e giderek burada katıldığı turizm fuarındaki izlenimlerini sosyal medya hesabından paylaştı. 

Çadır firmalarına dün bir çağrıda bulunarak CHP olarak bunları satın alacaklarını ve depremzedelere ulaştıracaklarını söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kuşadası'ndaki fahiş harcama konusunda ne diyeceği merak konusu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading