Meteoroloji uyardı! Şiddetli yağış ve sağanak hava dalgası geri geliyor

Meteoroloji uyardı! Şiddetli yağış ve sağanak hava dalgası geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından hava durumu raporu paylaşıldı. Son tahminlere göre ülke genelinde şiddetli yağış ve soğuk havası dalgasının etkisine giriyor. İşte 20 Ekim hava durumu…

Genel

20.10.2024, 11:06

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 20 Ekim 2023 hava durumu açıklandı. Uzmanlar tarafından yapılan son açıklamalara göre ülke genelinde şiddetli sağanak yağış ve rüzgarlı hava etkisini sürdürecek. Meteoroloji, Doğu Karadeniz ve Kastamonu çevresinde yerel ve kuvvetli yağış beklentisi var.

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK? (20 EKİM 2024)

 Bugün hava ülkenin kuzey kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava olacağı düşünülüyor. İstanbul’un Anadolu Yakası ve Kocaeli çevresinde yağmur ve sağanak yağışlar etkili olacak. Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksek bölgelerinde karla karışık yağmur ve kar yağışı oluşacağı düşünülüyor. Diğer bölgelerde ise hava az bulutlu olacak.Ege ve İç Anadolu bölgesi hakkında uyarılar geldi. Bu bölgelerde yaşayanlar sabah saatlerinde aşırı soğumaya bağlı olarak don olayları yaşanabilir.

RÜZGARLI HAVA DURUMU UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan raporlara göre rüzgârın, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) eseceği düşünülüyor. Yaşanacak olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyarı yapıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Tolga Çolak

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading