Yandex Metrica

Sitede Ara

Meteoroloji’den İstanbul dahil 3 il için sağanak yağış uyarısı: Ani sel olabilir!

Meteoroloji’den İstanbul dahil 3 il için sağanak yağış uyarısı: Ani sel olabilir!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre bugün Marmara’da sağanak yağış hakim olacak. Beklenen gök gürültülü yağışın, İstanbul’un Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece ilçelerinde etkili olması bekleniyor.Ani kuvvetli rüzgar, sel, dolu ve yıldırım şeklinde etkili olması beklenen fırtınaya karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiği bildirildi. 

Genel

31.08.2024, 14:57

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan hava durumu raporuna göre; İstanbul'un da aralarında olduğu 3 ilde gök gürültülü sağanak etkili olacak. İstanbul'un özellikle 4 ilçesine dikkat edilen raporda; ani sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmasına vurgu yapıldı. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan tahminlere göre, bugün Marmara’da beklenen gök gürültülü sağanak, Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ çevrelerinde etkili olacak. AKOM’dan yapılan uyarıda da megakentteki yağışların 4 Eylül’e kadar aralıklarla sürmesinin beklendiği ifade edildi.

Bakan Uraloğlu test sürüşünü yaptı! Otonom kamyon akıllı yollarda Bakan Uraloğlu test sürüşünü yaptı! Otonom kamyon akıllı yollarda Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA DÖRT İLÇEYE DİKKAT

Meteoroloji, Çatalca, Silivri, Arnavutköy ve Büyükçekmece ilçelerini uyardı. Son tahminlere göre bu dört ilçedeki yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

4 gün boyunca dikkat! Meteorolojiden 37 ilde kuvvetli yağış uyarısı! 4 gün boyunca dikkat! Meteorolojiden 37 ilde kuvvetli yağış uyarısı! Haberi Görüntüle

AKOM DA UYARDI

Megakentte beklenen yağmura ilişkin bir uyarı da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Dairesi Başkanlığı’ndan (AKOM) geldi. AKOM’dan yapılan uyarıda yağışların 4 Eylül gününe kadar aralıklarla sürmesinin beklendiği ifade edildi.

Kırklareli ve Tekirdağ’da ise fırtınanın daha şiddetli olması bekleniyor. Meteoroloji, Kırklareli’nin Demirköy ve Vize ilçeleri ile Tekirdağ’ın Saray ilçesini kuvvetli, yer yer çok kuvvetli yağışlara karşı uyardı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading