Yandex Metrica

Sitede Ara

Sacha Boey Müslüman mı? Sacha Boey namaz kılıyor mu?

Sacha Boey Müslüman mı? Sacha Boey namaz kılıyor mu?

Uzun aradan sonra taraftarlarına Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşatacak olan Galatasaray'ın başarılı defans oyuncusu Sacha Boey, Molde maçının ardından stattan ayrılırken elindeki seccade ile dikkat çekti. Sosyal medyada çok konuşulan bu videonun ardından Sacha Boey Müslüman mı? Sacha Boey namaz kılıyor mu? soruları sorulmaya başlandı.

Genel

06.04.2024, 16:48

Galatasaray'da iyi bir sezon geçiren Sacha Boey, Galatasaray'ın Şampiyonluğunda büyük paya sahip. Takımında mutlu olan Sacha Boey son olarak Molde maçının çıkışında stattan ayrılırken elindeki seccade detayıyla taraftarları bir kez daha heyecanlandırdı. Sacha Boey Müslüman mı? Sacha Boey namaz kılıyor mu? soruları gündeme geldi. 

Avcılarda  silahlı çatışma! Çok sayıda ekip sevk edildi! Avcılarda silahlı çatışma! Çok sayıda ekip sevk edildi! Haberi Görüntüle

SACHA BOEY MÜSLÜMAN MI?

Galatasaray'ın Kamerun asıllı Fransız sağ bek Sacha Boey'in geçtiğimiz sene Müslüman olduğu iddia edilmişti. Sacha Boey'in telefonunun ekranında ise Muhammed Ali'nin "Allah en büyüktür" maşetli fotoğrafı tuttuğu fotoğrafın olduğu görülmüştü. Sacha Boey'in soyunma odasında özel namaz kıyafetiyle namaz kıldığı da iddia edilmişti.

Son olarak Molde maçı çıkışında elinde seccadesi ile görüntülenen Sacha Boey'in Müslüman olup olmadığı bir kez daha sorulmaya başlandı. Sacha Boey'in Müslüman olduğu ve Florya'da da ibadetlerini aksatmadığı belirtiliyor.

Aşırı sıcaklar o ülkeyi kavurdu! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor: Hamile arabalar! Aşırı sıcaklar o ülkeyi kavurdu! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor:... Haberi Görüntüle

SACHA BOEY NAMAZ KILIYOR MU? 

Galatasaray'ın başarılı defanz oyuncusu Sacha Boey'in soyunma odasında ve antrenmanlarda namaz kıldığı iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading