Şahan Gökbakar Alişan'ı neden engelledi? Alişan'dan Gökbakar'a tepki!

Şahan Gökbakar Alişan'ı neden engelledi? Alişan'dan Gökbakar'a tepki!

Disney Plus'ta yayınlanan Recep İvedik filmi ile eleştirileri oklarını üzerine çeken Şahan Gökbakar sosyal medya hamleleriyle de adından söz ettiriyor. Gökbakar'ın ünlü şarkıcı Alişan'ı engellediği ortaya çıktı. Şahan Gökbakar Alişan'ı neden engelledi? soruları ise magazin gündeminde sorulmaya başlandı.

Genel

01.05.2024, 16:51

Şarkıcı Alişan oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar'ın sosyal medyadan kendisini engellediğini belirterek oyuncuya tepki gösterdi. Alişan sosyal medyadan engellendiğini gösterenen durumun ekran görüntüsünü paylaşarak "Hayırdır?!" notunu düştü.

Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna attı! Çocuk parkında mide bulandıran olay! Vatandaşlar o kişiyi çöp kutusuna... Haberi Görüntüle

ŞAHAN, ALİŞAN'I NEDEN ENGELLEDİ?

Şarkıcı Alişan, kendisini engellediğine dair ekran görüntüsünü alarak Şahan Gökbakar'ın kendisini neden engellediğini sordu. Engellendiğini fark eden Alişan X hesabında "Hayırdır?!" şeklinde paylaşımda bulundu. Şahan Gökbakar'ın sadece Alişan'ı mı yoksa tüm ünlü isimleri mi engellediği konusunda bir açıklama gelmedi. 

Kur'an-ı Kerim'de hangisinin adı geçer? Havva, Mikail, Habil, Kabil: İşte Kim Milyoner Olmak İster'deki 1 milyon liralık sorunun cevabı Kur'an-ı Kerim'de hangisinin adı geçer? Havva, Mikail, Habil, Kabil: İşte... Haberi Görüntüle

ALİŞAN İLE ŞAHAN GÖKBAKAR KAVGALI MI?

İkili arasında bir kavga ve anlaşmazlık olmadığı öğrenildi. Şahan'ın Alişan'ı neden engellediği ise henüz netlik kazanmadı. Şahan Gökbakar'dan konuya dair önümüzdeki günlerde açıklama gelmesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading