Yandex Metrica

Sokak kan gölüne döndü! Çöp atan eşini öldüren adamın söyledikleri herkesi şaşırttı!

Sokak kan gölüne döndü! Çöp atan eşini öldüren adamın söyledikleri herkesi şaşırttı!

Pendik'te boşanma aşamasında olan 2 çocuk annesi Safiye Bıçak eşi Vedat Bıçak tarafından sokak ortasında öldürüldü. Katil koca, eşini öldürdükten sonra evine çıkarak balkondan etrafa tehditler savurdu. 

Genel

03.07.2024, 16:28

Pendik'te iki çocuk annesi Safiye Bıçak boşanma aşamasındaki eşi Vedat Bıçak tarafından sokak ortasında silahla öldürüldü. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yapan ekipler kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Gözlüklü iki aslanın arasındaki 3 farkı sadece 100 kişiden 1'i 60 saniyede bulamıyor: Zeka testi başlasın! Gözlüklü iki aslanın arasındaki 3 farkı sadece 100 kişiden 1'i... Haberi Görüntüle

KADIN İŞE GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKTI

Cinayet bugün Dumlupınar Mahallesi'nde saat 07.30'da yaşandı. 2 çocuk annesi 46 yaşındaki Safiye Bıçak, eşi 48 yaşındaki Vedat Bıçak ile şiddetli geçimsizlik yaşıyordu. Vedat Bıçak, yaklaşık 2 aydır eşiyle oturduğu daireden bir üst katta olan annesinin yanına taşındı. Bugün sabah saatlerinde ise Safiye Bıçak, kardeşiyle birlikte işe gitmek üzere evden çıktı. 

Düzensiz göçe geçit yok! Bakan Yerlikaya rakam verdi: Bakın ne kadar göçmen yakalandı Düzensiz göçe geçit yok! Bakan Yerlikaya rakam verdi: Bakın ne... Haberi Görüntüle

EŞİNE DEFALARCA ATEŞ ETTİ

Evinin önündeki kaldırımda yürüyen Safiye Bıçak konteynere çöp atmaya gittiği sırada, yanına yaklaşan Vedat Bıçak silahını çıkararak ona defalarca ateş etti. Kadın kanlar içinde yere yığılırken şüpheli binaya girip evine çıktı ve pencereden etrafa tehditler savurdu. Daha sonra ise olay yerinden kaçtı. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri polise haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

Son aylara girildi! Ehliyeti olanlar dikkat: Polis kontrolünde bu işleminiz yapılmamışsa ceza yağacak! Son aylara girildi! Ehliyeti olanlar dikkat: Polis kontrolünde bu işleminiz... Haberi Görüntüle

KATİL KOCA HER YERDE ARANIYOR

Sağlık ekipleri Safiye Bıçak'ı ambulansla hastaneye götürdü. Bıçak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Çevrede güvenlik önlemi alarak inceleme yapan ekipler kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Sokak kan gölüne döndü! Çöp atan eşini öldüren adamın söyledikleri herkesi şaşırttı! Sokak kan gölüne döndü! Çöp atan eşini öldüren adamın söyledikleri... Haberi Görüntüle

"YAKLAŞMAYIN ÖLDÜRÜRÜM HEPİNİZİ"

Mahalle sakini Şenay Yelden, "Silah sesine çıktık, ne olduğunu anlamadık. Kadını yerde, yatıyor olduğunu gördüm. Eşi de üst kattan bağırıyordu 'Yaklaşmayın öldürürüm hepinizi' diye. Sonra ambulans geldi. Öldüren eşiymiş. Sık sık kavga ediyorlardı. Eşi alkol alıyordu. Madde bağımlısıydı sanırım. Biz sadece kadını yerde yatıyor halde gördük. Sabah kardeşiyle beraber işe gidiyormuş. Çöpü atayım demiş kardeşine. Takip ediyormuş eşi. Yukarıdan aşağı inmiş. Silah sıkmış oradan yukarı çıkmış. Tehdit etmeye devam ediyordu. Ölen kadın alt katta oturuyordu. Diğeri üstte oturuyordu. 2 çocukları var, bir kız bir erkek" dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading