Yandex Metrica

Sitede Ara

Sokak ortasında kaldırım taşıyla vahşet! Görüntüler kan dondurdu: Bir kadın daha koca cinayetine kurban gitti!

Sokak ortasında kaldırım taşıyla vahşet! Görüntüler kan dondurdu: Bir kadın daha koca cinayetine kurban gitti!

Kadına şiddet ve kadın cinayetleri son bulmuyor. Neredeyse her gün bir kadın kocası tarafından katlediliyor.  Adana'nın Yumurtalık ilçesinde bir kişi, evi terk eden eşini sokak ortasında parke taşı ile kafasına vurarak katletti.  

Genel

30.08.2024, 14:33

Kadın cinayetin adresi bu kez Adana. Vahşet, Dervişiye Mahallesi Atatürk Caddesi’nde meydana geldi. M.D. (55), bir süre önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle evini terk eden eşi 2 çocuk annesi A.D. (52) ile sokak ortasında karşılaştı. İddiaya göre, çift arasında evi terk etme meselesi yüzünden tartışma çıktı. M.D. kaldırımdan aldığı parke taşı ile A.D.'ye vurmaya başladı. Kocası tarafından başına vurularak darp edilen kadın hayatını kaybetti. 

Köprüler ve otoyollarda araçlar durdu! Okullar açıldı: İstanbul'da trafik kilitlendi! Köprüler ve otoyollarda araçlar durdu! Okullar açıldı: İstanbul'da trafik kilitlendi! Haberi Görüntüle

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI 

Çevredekiler tarafından kurtarılan kadına yardım için olay yerine sağlık ve polis ekipleri çağrıldı. Çevredekilerin darp ettiği M.D. polis tarafından gözaltına alındı. Başına aldığı darbelerde ağır yaralanan A. D. ise kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. 

Havada korku dolu anlar: THY uçağı türbülansa girdi: Yaralılar var! Havada korku dolu anlar: THY uçağı türbülansa girdi: Yaralılar var! Haberi Görüntüle

KATİL KOCANIN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

M.D., ifadesinde, eşiyle kısa süre önce anlaşamadıkları için ayrıldıklarını, kendisine nerede olduğunu sorduğunda yalan söylediği için tartıştığını, yerden aldığı taşla başına vurduğunu anlattı. M.D., nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

İzmir'de 3 kızını öldüren cani baba bu soruları sormuş! Acılı anne ilk kez konuştu: Beni yaşarken öldürdü! İzmir'de 3 kızını öldüren cani baba bu soruları sormuş! Acılı... Haberi Görüntüle

KADIN TOPRAĞA VERİLDİ 

Kocası tarafından katledilen Ayşe Dürüst'ün cenazesi, Adana Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Talihsiz kadın gözyaşları arasında Ceyhan ilçesinde toprağa verildi. Katil zanlısı Murat Dürüst ise hastanedeki tedavisinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

2024 yılının ilk 6 ayında 205 kadın cinayeti işlendi, 117 kadın şüpheli bir şekilde ölü bulundu.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading