Yandex Metrica

Sitede Ara

Son dakika... İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı!

Son dakika... İstanbul'da eğitim uçağı pistten çıktı!

Son dakika haberi... İstanbul Çatalca'da bulunan Hezarfen Havaalanı'nda iniş takımları kırılan uçak pistten çıktı.  

Genel

03.09.2024, 11:56

Çatalca'daki Hezarfen Havaalanı'nda eğitim uçağı pistten çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Çatalca'daki Hezarfen Havalimanı'nda eğitim uçağı iniş yaptığı sırada, iniş takımları kırıldı. Uçak pistin dışına çıktı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. 

Dünyada sadece 170 tane var! Fenomenlerden lüks saat üzerinden komisyon vurgunu Dünyada sadece 170 tane var! Fenomenlerden lüks saat üzerinden komisyon... Haberi Görüntüle

İNİŞ TAKIMLARINDA ARIZA MEYDANA GELDİ 

İstanbul Çatalca'da bulunan Hezarfen Havaalanı'na iniş yapmak üzere olan tek motorlu bir uçak, iniş takımlarındaki arıza nedeniyle zor anlar yaşadı.

Güzellik kraliçesi vahşi cinayete kurban gitti: Boğulup püre haline getirildi! Güzellik kraliçesi vahşi cinayete kurban gitti: Boğulup püre haline getirildi! Haberi Görüntüle

YARALANMA VE CAN KAYBI BULUNMUYOR 

Saat 10.48'de itfaiye komuta merkezine ulaşan bilgilere göre, uçak iniş takımları olmadan piste iniş yaptı. Olay yerine tedbir amaçlı itfaiye ekipleri sevk edildi. Uçağın inişi sırasında herhangi bir sorun yaşanmadı ve olayda yaralanma ya da can kaybı olmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading