SONAR araştırma kimin? Sonar anket şirketi sahibi kim?

SONAR araştırma kimin? Sonar anket şirketi sahibi kim?

31 Mart 2024 yerel seçimlere az bir süre kala anket firmaları da seçime dair son çalışmalarını kamuoyu ile paylaşmaya başladı. SONAR Araştırma'nın seçim anket çaışması basında geniş yer buldu. SONAR araştırma kimin? Sonar anket şirketi sahibi kim? gibi sorular vatandaşlar tarafından sıkça sorulmaya başlandı. İşte SONAR Araştırma hakkında detaylar...

Genel

09.05.2024, 00:53

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerine dair yaptığı kamuoyu çalışmaları ile adından söz ettiren ve seçim sonuçlarına en yakın tahminde bulunan SONAR Araştırma 31 Mart 2024 yerel seçimler için de kolları sıvadı. Seçimlerde saha araştırması ile anketlere başlayan SONAR Anket şirketi tarafından yayınlanan sonuçlar basında geniş yankı uyandırıyor. SONAR araştırma kimin? Sonar anket şirketi sahibi kim? soruları gündeme gelirken son olarak SONAR'ın CNN Türk ekranlarında tartışılan anket çalışmasına göre İmamoğlu ile Murat Kurum arasında yarım puanlık fark olduğu ifade edildi. 

Milli çerezimiz zirveye koşuyor! Dünyanın en iyi kuruyemişleri listesi açıklandı: Antep fıstığı kaçıncı sırada yer aldı? Milli çerezimiz zirveye koşuyor! Dünyanın en iyi kuruyemişleri listesi açıklandı:... Haberi Görüntüle

SONAR ARAŞTIRMA KİMİN?

Sonar Araştırma Şirkleti'nin sahibi Hakan Bayrakçı'dır. Hakan Bayrakçı kamuoyu araştırmacısı olarak bilinir. Pek çok televizyon programında karşımıza çıkan Hakan Bayrakçı gündeme dair çarpıcı yorumları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyıror. 

Sonar Araştırma, 1988 yılında kuruldu. Pazarlama ve Kamuoyu Araştırmacıları Derneği Onur Sözleşmesi’ni imzalayan ilk şirketlerden biri olan Sonar Araştırma özellikle seçim zamanlarında kamuyoyunun nabzını tutuyor. 

Halen Hakan Bayrakçı’nın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Sonar Araştırma Şirketi pek çok partiye ve siyasiye danışmanlık hizmeti vermektedir. 

Sonar Araştırma çeşitli ülkelerin büyükelçiliklerine profesyonel olarak araştırmalar da yapmaktadır. 

Hakan_bayrakçı_kimdir.webp

Fransızlar eğitimde Türkiye dedi! En iyi 5 üniversite şehrini Fransız basını övgülerle sıraladı Fransızlar eğitimde Türkiye dedi! En iyi 5 üniversite şehrini Fransız... Haberi Görüntüle

HAKAN BAYRAKÇI KİMDİR?

Hakan Bayrakçı 1 Temmuz 1960 yılında dünyaya geldi. Saint Benoit ve Saint Michael Fransız kolejlerinde eğitimini tamamladı. 

Anne tarafından İstanbullu, baba tarafından Erzurumludur.

1988 yılında SONAR Araştırma'yı kurdu.

Ülke tarihindeki önemli siyasi isimlerin danışmanlığını yapmıştır. 

Hakan Bayrakçı evli ve 1 çocuk babasıdır. 

Hakan Bayrakçı televizyon programlarında gündeme dair yorumları ile adından oldukça fazla söz ettiriyor. 

Zaman zaman gazetelerde de güncel konularda yazılar yazmaktadır.

Hakan Bayrakçı iyi derecede Fransızca ve İngilizce bilmektedir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Genel


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading